Néci Posztolva ekkor: 2022. december 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. december 31. Tiszteletem ! Érdeklődnek látom hogy a településen építik az optikai kábelt, a befejezésről kapunk valami információt vagy figyelni kell a honlapot mikor lesz elérhető?(esetleg erről valami információ előre?) Ezen televízió előfizetés is elérhető lesz? (IPTV....) Jelenleg csak mobil előfizetésem van Önöknél. Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. január 2. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. január 2. Szia! Egyedi értesítést sajnos nem tudunk biztosítani, így javasoljuk, hogy időnként ellenőrizd a címedet a honlapunkon, ahol elérhetőnek fogod látni a Gigabit képes csomagjainkat is, amint átadásra került címeden a hálózat. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Néci Posztolva: 2023. február 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. február 28. Tiszteletem ! Érdeklődnék december elején pár nap alatt kiéptették az optikai hálozatot, azota semmi vagyis a rendszer nem kinálja fel a bekötés lehetőségét.( ez is ugy jár mint a meglévő optikai? csak a gerinc lesz és más semmi) csak azért érdekel mert egy másik szolgáltatónál lejár a hűségem és érdemes lesz-e várnon? Üdv:László Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. március 1. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. március 1. Szia @Néci! Köszönjük érdeklődésed! Kérjük, hogy privát üzenetben add meg a pontos címed (irányítószám, település, utca, házszám, emelet és ajtó), hogy utánanézhessünk a kérdésednek! Együttműködésed köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Néci
Tiszteletem !
Érdeklődnek látom hogy a településen építik az optikai kábelt, a befejezésről kapunk valami információt vagy figyelni kell a honlapot mikor lesz elérhető?(esetleg erről valami információ előre?)
Ezen televízió előfizetés is elérhető lesz? (IPTV....)
Jelenleg csak mobil előfizetésem van Önöknél.
Üdv
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.