avap Posztolva ekkor: 2023. január 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. január 3. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Át szeretném állítani az 5670-ben a DNS IP címet. Be akarok tenni a hálózatomba egy AdGuardHomot és annak a címét akarom beállítani DNS-nek. (szűréseket korlátozásokat akarok) Hogyan tudnám ezt megoldani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2023. január 3. Megosztás Posztolva: 2023. január 3. Üdv! Szerintem azon nem lehet átállítani. Max a saját hálózaton olyan DHCP-t üzemeltetsz, ami a saját helyi DNS szervered címét osztja ki a helyi klienseknek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. január 4. Megosztás Posztolva: 2023. január 4. 16 órája, avap írta: Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Át szeretném állítani az 5670-ben a DNS IP címet. Be akarok tenni a hálózatomba egy AdGuardHomot és annak a címét akarom beállítani DNS-nek. (szűréseket korlátozásokat akarok) Hogyan tudnám ezt megoldani? Szia A SAgemben nincs ilyen opció. Ha saját routert használsz, ott te magad választhatod meg a DNS kiszolgáló címét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 avap Posztolva: 2023. január 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. január 5. Ekkor: 2023. 01. 04. at 7:50, uzman írta: Szia A SAgemben nincs ilyen opció. Ha saját routert használsz, ott te magad választhatod meg a DNS kiszolgáló címét. Így lesz megoldva én is erre jutottam. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
avap
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Át szeretném állítani az 5670-ben a DNS IP címet. Be akarok tenni a hálózatomba egy AdGuardHomot és annak a címét akarom beállítani DNS-nek. (szűréseket korlátozásokat akarok) Hogyan tudnám ezt megoldani?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.