Dobszay Ágnes Posztolva ekkor: 2023. március 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. március 22. Kedves Telecom! Régi t-online-os ügyfél vagyok. Kérdésem, hogy ha úgy akarok levelet küldeni, hogy minden t-online-os partnertem megkapja (adatváltozás miatt), azt hogyan kell indítani? Erre vonatkozóan semmi utalást nem látok az emailes felületen. Köszönöm válaszukat: Dobszay Ágnes Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. március 23. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. március 23. Kedves Ágnes! A Webmail-be belépve, a Címjegyzéknél tudsz partnerlistát készíteni és ahhoz hozzáadni a kívánt e-mail címeket. Levélírásnál, amikor rákattintasz a "Címzett" feliratra, már csak a kívánt partnerlistát kell kiválasztanod. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dobszay Ágnes
Kedves Telecom!
Régi t-online-os ügyfél vagyok. Kérdésem, hogy ha úgy akarok levelet küldeni, hogy minden t-online-os partnertem megkapja (adatváltozás miatt), azt hogyan kell indítani? Erre vonatkozóan semmi utalást nem látok az emailes felületen.
Köszönöm válaszukat:
Dobszay Ágnes
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.