elégedetlen felhasználó Posztolva ekkor: 2023. április 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. április 30. Play Station 4 webböngészőjén keresztül jelentkeztem be sikeresen a TvGo-ba, viszont egyetlen egy csatornát sem játszik le a tárgyban említett hiba üzenettel. Mi a fene problémája van?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. április 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. április 30. Kedves elégedetlen felhasználó! Pillanatnyilag számítógépen, a telekomtvgo.hu oldalon, illetve Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonon és tableten (kizárólag a Telekom TV GO alkalmazást használva) támogatott a lejátszás. Jelenleg is dolgozunk újabb eszközök támogatásán. Amennyiben új hírekkel rendelkezünk, arról honlapunkon azonnal olvashatsz. Türelmedet köszönjük! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymous Posztolva: január 3. Megosztás Posztolva: január 3. Nekem firefox-szal megy. chrome-mal is ment, de ezen a gépen nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymous Posztolva: január 3. Megosztás Posztolva: január 3. Nekem megy Firefox-szal, régebben Chrome-mal is, amikor az volt a gépemen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
elégedetlen felhasználó
Play Station 4 webböngészőjén keresztül jelentkeztem be sikeresen a TvGo-ba, viszont egyetlen egy csatornát sem játszik le a tárgyban említett hiba üzenettel. Mi a fene problémája van??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.