Ugrás a tartalomhoz

Spotify push értesítés


Lőrincz Lilla

Ajánlott posztok

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni/ elmagyarázni, hogy a mobilomra még kedden megjöttek rendesen a spotify push értesítései, aztán estétől kezdve nem. Rendszert is frissítettem kétszer is és mind két frissítés után volt a playáruházban spotify frissítés, de így sem javult meg a helyzet. Nagyon sokszor kitöröltem az adatokat és eltávolítottam az alkalnazást, újra indítottam a telefonom és engedélyeztem az értesítseket. Azt is megpróbáltam, hogy kikapcsolás majd vissza az értesítés engedélyezését és volt, hogy a telefont is kikapcsoltam. A spotifynak is írtam a chatén, de ott is csak a szokásos dolgokat ajánlották. Nagyon nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni vagy van valamilyen ötlete.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Szia

Nem tudom pontosan miket javasoltak a Spotify-nál, de itt (https://techwiser.com/ways-to-fix-spotify-not-showing-on-lock-screen-on-android-and-iphone/) találtam egy egész jól összeszedett gyűjteményt, amiket érdemes megnézni.

Ha ezek után se lesz semmi változás, valószínűleg a frissítéssel szúrtak el valamit, ilyenkor sajnos nem tehetünk mást, csak várunk, míg jön a következő frissítés, ami remélhetőleg megoldja ezt a hibát.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...