Lőrincz Lilla Posztolva ekkor: 2023. május 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. május 19. Sziasztok! Valaki tudna segíteni/ elmagyarázni, hogy a mobilomra még kedden megjöttek rendesen a spotify push értesítései, aztán estétől kezdve nem. Rendszert is frissítettem kétszer is és mind két frissítés után volt a playáruházban spotify frissítés, de így sem javult meg a helyzet. Nagyon sokszor kitöröltem az adatokat és eltávolítottam az alkalnazást, újra indítottam a telefonom és engedélyeztem az értesítseket. Azt is megpróbáltam, hogy kikapcsolás majd vissza az értesítés engedélyezését és volt, hogy a telefont is kikapcsoltam. A spotifynak is írtam a chatén, de ott is csak a szokásos dolgokat ajánlották. Nagyon nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni vagy van valamilyen ötlete. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: 2023. május 22. Megosztás Posztolva: 2023. május 22. Szia Nem tudom pontosan miket javasoltak a Spotify-nál, de itt (https://techwiser.com/ways-to-fix-spotify-not-showing-on-lock-screen-on-android-and-iphone/) találtam egy egész jól összeszedett gyűjteményt, amiket érdemes megnézni. Ha ezek után se lesz semmi változás, valószínűleg a frissítéssel szúrtak el valamit, ilyenkor sajnos nem tehetünk mást, csak várunk, míg jön a következő frissítés, ami remélhetőleg megoldja ezt a hibát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
chr224chr Posztolva: 2023. május 23. Megosztás Posztolva: 2023. május 23. próbálja meg frissíteni vagy újratelepíteni az alkalmazást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Lőrincz Lilla Posztolva: 2023. május 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. május 23. Kedves chr224chr, Már többször próbáltam újra telepíteni, de semmi sem történt. 🤷♀️ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Lőrincz Lilla Posztolva: 2023. május 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. május 23. Kedves uzman, Köszönöm szépen a válaszod. Megnézem a linket, amit küldtél.🙇♀️ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.