dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Tök jó lett az új Air2, de érdemes cserélni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. november 24. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 24. Air 2-ben van touch ID, érzékenyebb és kevésbé tükröződő kijelző (kevésbé élethű színekkel), egy idő után érzékelhetően gyorsabbak lesznek az újonnan érkező játékok, kicsit vékonyabb és kevesebbet nyom a mérlegen. Ha ezek neked fontosak, akkor megéri a váltás. Én is Air-t használok, de nem tervezem a cserét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Köszi az infókat.A touch ID praktikus, ismerőseim akik 5s-t használnak oda meg vissza vannak tőle, hogy milyen gyors és jó megoldás, tabletnél is gyorsíthatja a belépést (már akinek pár másodperc számít ott ütős különbség van). A hardverben lévő fejlettségben igazad van, időtállóbb lesz, főleg ha a programokat is optimalizálják rá, illetve a játékok is az új vasra lesznek felkészítve. Ez a "kevéssé élethű színek" viszont aggasztóan hangzanak :(De akkor megyek megnézem valahol élőben, hogy mit ad.A fehér egyébként fehér? Vagy inkább olyan kékes? Air 2-ben van touch ID, érzékenyebb és kevésbé tükröződő kijelző (kevésbé élethű színekkel), egy idő után érzékelhetően gyorsabbak lesznek az újonnan érkező játékok, kicsit vékonyabb és kevesebbet nyom a mérlegen. Ha ezek neked fontosak, akkor megéri a váltás. Én is Air-t használok, de nem tervezem a cserét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. november 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 25. http://www.displaymate.com/iPad6_ShootOut.htm itt el tudod olvasni az összehasonlítást. de mindenképpen élőben kell látni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 5. megsasoltam, olvastam több fórumot is, megnéztem élőben is, de nem kapott el a must have érzés sajnos... ipad miniből is még az első generációs van, ott sem visz rá a lélek, hogy cseréljek, amíg kiszolgálja azokat az igényeket, amire tartva van :) http://www.displaymate.com/iPad6_ShootOut.htm itt el tudod olvasni az összehasonlítást. de mindenképpen élőben kell látni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. december 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 5. hát engem sem, marad az air nekem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 17. air-ből milyet használsz?wifi only vagy az lte-s verziót? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. december 17. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 17. lte Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boomer Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. Én megvárnám a következő generációt és nem cserélnék Air-t Air2-re, szerintem évente csak akkor éri meg cserélni ha van rá kereted, illetve olyan újdonságok vannak az új kiadásban, ami nélkülözhetetlen számodra (akár hobbi, akár munka szempontból is). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dragontwin19
Tök jó lett az új Air2, de érdemes cserélni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.