Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Lassú-Akadozó Net Optikai kábelen Kispest


Zoltán Kispestről

Kérdés

1000/1000-es előfizetésem van. 2023 Május 22 óta akadozik Net, ami azelőtt tökéletesen működött.

Az 1000Mbit-es  Net sebessége a Garantált Minimum 300Mbitről 200Mbitre esett vissza illetve ma már 98Mbit-re is visszaesett. Ez azóta van , mióta kaptam a Telekomtól egy üzenetet miszerint a címemen szolgáltatási kiesést tapasztalhatok valami hiba miatt ami nem is volt, mert aznap tökéletesen működött még a Net.Egy óra múlva jött egy másik SMS a szolgátatótól, 18.26-kor, hogy a hibát elhárították. Másnap már akadozott  a Net és  percekre leállt vagy a videók felbontása percről percre megváltozott. Áramtalanítottam a Modemet és újraindítottam a megfelelő sorrendben de semmi változás nem történt. Felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol a szakember elismerte, hogy lassú a hálózat. Azóta eltelt 3 hét és egyre rosszabb a Net sebessége. Budapest 19. kerületből  más is tapasztalt ilyet vagy  tudja erre a problémára megoldást? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia Zoltán! Sajnálattal olvastuk üzeneted, és elnézésed kérjük a tapasztalt kellemetlenségért! Ahhoz, hogy továbbíthassuk műszaki munkatársaink felé kivizsgálásra, kérjük, privát üzenetben írd meg nekünk MT ügyfélazonosítód és elérhetőségi mobilszámod! Hibabejelentésed az m.me/TelekomHU oldalunkon is jelezheted, valamint chat-es munkatársaink felé is, ha esetleg az kényelmesebb (https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/chat_segitseg). ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Megoldódott a probléma! Települt a gépemre egy kéretlen Raw VPN nevű alkalmazás amit azonnal töröltem a gépről és Sophos Internet Securiti program is jelentősen akadályozta a Net sebességet. Ne használjatok ti se ilyeneket, mert elrontja a letöltési sebességet!!! Köszönöm a Telekomos kolléga segítségét, mert nélküle nem gondoltam volna, hogy ez a megoldás! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...