Maróti Imre Posztolva ekkor: 2023. június 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. június 28. Egy vezetékes számom van és egy készülék csatlakozik az ONT-hez. Le lehet kapcsolni a másik vonal LED-jét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. július 3. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. július 3. Szia Imre! Abban az esetben világíthat mindkét LED az eszközön, ha kettő vezetékes telefonszámot használsz. Amennyiben nálad nem ez az eset áll fenn, és mindkét LED világít, kérjük szépen küldd el nekünk privát üzenetben az MT ügyfél-azonosítódat, hogy ellenőrizhessük a szolgáltatásodat. ^Gabriella Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Maróti Imre Posztolva: 2023. július 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. július 3. Nem tudom, hogy eddig mi volt a hiba, de a most a modem újraindítása után az admin felületen be tudtam állítani az 1 LED-et. Akárhány kombinációt kipróbáltam az FX beállításoknál, vagy mindkét LED világított, vagy egyik sem. Köszi a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Maróti Imre
Egy vezetékes számom van és egy készülék csatlakozik az ONT-hez. Le lehet kapcsolni a másik vonal LED-jét?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.