Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Új optikai hálózat megrendelése/bővítése


Andor

Kérdés

Tisztelt Telekom,

érdeklődnék, hogy 6050 Lajosmizse, Kálmán Imre köz 3. cím alatt várható-e, vagy kérésre behúzható-e az optikai kábel/hálózat? A mellettünk, velünk szomszédságban lévő lakcímeken ( 6050 Lajosmizse, Kálmán Imre utca) a weboldal szerint elérhető a szolgáltatás. A gyakorlatban a "köz", az  "utca" U alakú folytatása, tehát az érintett optikai hálózat tőlünk kb. 50-70 méterre elérhető, szeretnénk, ha nálunk is igénybe vehető lenne a szolgáltatás. Tulajdonképpen 2 villanyoszlopnyi távolságról van szó.

Évek óta érdeklődünk a szolgáltatás felől, a megszokott válasz az "Értesítünk, ha területeden is elérhető lesz a szolgáltatás." Az ügyintézők akivel a vásárló találkozik nyilván nem illetékes az ügyben, és a döntéshozó kollégákhoz valószínűleg el sem jut a probléma/kérés.  Szerintem több ház is igénybe venné itt a szolgáltatást, ha lenne, ugyanis  a jelenlegi műholdas kapcsolat ami elérhető a közben, túlzás nélkül 100x drágább ár/érték arányban, mint egy vezetékes szolgáltatás, nem beszélve az amúgy 2023-ban nevetséges 8mbit/sec letöltési sebességről. 

Szóval a kérdésem/kérésem az lenne, hogy ha várható hálózatbővítés, az mikor, illetve ha nem, akkor van-e valami módja ennek az előterjesztésére, ha igen, akkor ennek mi a menete?

Válaszukat előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

 

Kedves Andor!

Hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon, ahol pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. Sajnos egyéb infromáció és lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésünkre. Bízunk benne, hogy hamarosan címedet is elérik fejlesztéseink. ^Szilvi

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...