Ugrás a tartalomhoz
  • 1

optikai fejlesztés Kőszegen


mr. rudik

Kérdés

Üdv!

Kőszegi fejlesztéssel kapcsolatban én szeretnék érdeklődni !

Több tiz éve vagyok telekomos előfizető, az éveken keresztüli hitegetésnek szeretnék véget vetni, öntsünk tiszta vizet a pohárba.

2022 tavaszán sokadjára újból kötötten hűségidős előfizetést városunkban. Kérdésemre az Önök aktuális munkatára a fejlesztéssel kapcsolatban konkrétumokat nem közölt de a tudomása szerint 2022 őszén elindulnak a fejlesztések a városunkban, akár az a terület ahol lakom jó eséllyel bele kerülhet. Sajnos ezidáig semmi nem történt. Évek óta a kb. 2000 évek elejét idéző internet szolgáltatás van az Önök részéről, persze ígérgetések bőven vannak.

Jelen pillanatban a sávszélességem 6-7 mbs  erősségű.  Ha jelzem a hibát a központból feltornázzák 10-12 mbs-ra, utána folyton szakadozik és visszaáll 6-7 mbs-re. Központilag a 30 mbs a területen a lehetőség, de itt m,ég az egyharmadát sem éri el biztonságosan , talán a csiga már fürgébb is !!!

Üdvözlettel: Kőszeg Alsó krt.

 

 

 

 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia @mr. rudik

Köszönjük, hogy régóta hűséges ügyfelünk vagy! :) 

Örömmel tájékoztatunk, hogy hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon (ide kattintva), ahol pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Gigaerős hálózatunk a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhető legyen. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal.

Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zoltán

További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben .

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia Zoltán!

Ez a "konzerv" válasz .már sok-sok éve ismerős .  Eddig is sok türelem kellett Kőszegen az Telekom vdsl  internetjéhez. Aztán a város ritkán lakott (újgazdag?) tetejére hirtelen felért az optika, de az "őslakosok" sajnos ebből mit sem érzékelnek . (Ha folytatni akarnák, akkor a szomszédos területek miért nem kapnak az idézet linken konkrét ígéretet?). Az "illetékeseknél" rákérdezve mindig kitérő válasz érkezik  ( infláció, különadó, városvezetés,...), de most már nagyon sötét a jövő, mert a kőszegi Telekomosok feje felett  (is) pallosként lebeg a SAT TV megszüntetése. Akkor pedig kemény földetérés jön. A réz 12-13Mbit (ami városszerte általánosnak mondható)  IPTV+Net  együttese vélhetően áttöri majd sokaknál a türéshatárt.  Ez kijózanodás akár ezres nagyságrend is lehet, ezért konkrétabb és őszintébb válaszokat érdemelne a kőszegi telekomos "tábor". (Tipp pl.: "Nem tudunk (akarunk?) itt fejleszteni, válasszanak másik szolgáltatot"  vagy talán konkrét dátumot).

Üdvözlettel: István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...