JuditJ Posztolva ekkor: 2023. augusztus 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 16. (szerkesztve) Előfizetést váltanék dominóra, de külföldön élek, nem tudom személyesen. Hogy tudom ezt kivitelezni külföldről? Köszönöm Szerkesztve ekkor: 2023. augusztus 16. Szerkesztő: JuditJ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 16. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 16. Szia Judit! A váltás minden esetben fizikai SIM kártya cserével jár, ezért kell üzletben intézni, illetve biztonsági, és adatvédelmi szempontok miatt is csak személyesen lehetséges. Legközelebbi hazautazásod alkalmával tudod mejd intézni. Ide kattintva olvashatsz rovábbi részleteket. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
JuditJ
Előfizetést váltanék dominóra, de külföldön élek, nem tudom személyesen. Hogy tudom ezt kivitelezni külföldről? Köszönöm
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: JuditJLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.