karolyi Posztolva ekkor: január 10. Megosztás Posztolva ekkor: január 10. Üdv, van nekem ez a szuper routerem, és saját DNS szervert szeretnék használni (dnscrypt miatt). A routerben hiába adom meg DHCP-nél kizárólagosan a belső IP-t (192.168.x.x), valahányszor DHCP-zek, a router beállítja a saját IPv6-os DNS címét is. Van erre lehetőség hogy valahogyan ki tudjam fixre kapcsolni? Nem kell IPv6-os DNS, csak azt szeretném DHCP-ben megkapni amit én beállítottam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: január 10. Megosztás Posztolva: január 10. Szia A szolgáltatói eszköznél nincs lehetőség a DNS szerver testreszabására. Saját routert használva tudod ezt megtenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
karolyi
Üdv,
van nekem ez a szuper routerem, és saját DNS szervert szeretnék használni (dnscrypt miatt).
A routerben hiába adom meg DHCP-nél kizárólagosan a belső IP-t (192.168.x.x), valahányszor DHCP-zek, a router beállítja a saját IPv6-os DNS címét is.
Van erre lehetőség hogy valahogyan ki tudjam fixre kapcsolni? Nem kell IPv6-os DNS, csak azt szeretném DHCP-ben megkapni amit én beállítottam.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.