Suba Posztolva ekkor: február 17. Megosztás Posztolva ekkor: február 17. A Domino adat egyeztetés során folyamatosan az íródik ki, hogy helytelen formátum. Már tízszer próbáltam sikertelenül. Ez nem megoldás, hogy a gép jobban tudja a születési helyem mint jómagam. A begépelés a személyim szerint tökéletes volt. A magam részéről az adat egyeztetést letudtam mind két telefonom számára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: február 19. Telekom Megosztás Posztolva: február 19. Kedves Suba! Sikerült elvégezned az adategyeztetést? Amennyiben nem, javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot weboldalunkon chates kollégáinkkal, akik segítenek Neked ebben (Chrome böngésző javasolt, https://bit.ly/2JzXRGt). Együttműködésed köszönjük. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Joci Posztolva: május 26. Megosztás Posztolva: május 26. A nevemet nem tudja elfogadni ez a béna rendszer. "Helytelen formátum" Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: május 27. Telekom Megosztás Posztolva: május 27. Szia Joci! Az egyeztetést karakterpontosan szükséges elvégezni, figyelve az ékezetekre és arra is, ha van második keresztneved azt is add meg. Mindent pontosan úgy írj be, ahogy az okmányodon szerepel. Itt: egy videót is megtekinthetsz, ami segíthet, de ha így is problémát jelez a felület, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36-80-630-045-ös telefonszámon, akik minden nap 7 és 22 óra között elérhetőek. ^Gabriella Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Suba
A Domino adat egyeztetés során folyamatosan az íródik ki, hogy helytelen formátum. Már tízszer próbáltam
sikertelenül. Ez nem megoldás, hogy a gép jobban tudja a születési helyem mint jómagam.
A begépelés a személyim szerint tökéletes volt.
A magam részéről az adat egyeztetést letudtam mind két telefonom számára.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.