Lacikaaa Posztolva ekkor: március 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: március 28. Sziasztok! nemrég vettem egy Redmi Note 12 5g telefont, és érdeklődni szeretnék hogy mikor jön meg rá a Hyper OS , mert ugy olvastam Xiaomi csoportokban hogy a telekom nem adja ki rögtön hanem leteszteli ,ez igaz? vagy hogy történik ez ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 28. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: március 28. Szia @Lacikaaa! Köszönjük a megkeresésedet! A szolgáltatók számára testreszabott készülék szoftvereket a gyártók készítik és adják ki saját ütemezésük szerint. Ezt a kiadási ütemezést a Magyar Telekom nem tudja befolyásolni és előzetes információink sincsenek róla. A gyártó által tesztelésre átadott szoftvert minden esetben mindössze néhány nap tesztelés után elfogadjuk vagy elutasítjuk attól függően, hogy találtunk-e súlyos hibát. Ezek után a szoftver publikálását is a gyártó végzi más tesztek eredményétől függően. A gyártó által tesztelésre még át nem adott szoftverekről nincs előzetes információnk, az elutasítások vagy azok oka pedig jogi okokból nem publikus. A fentiek alapján, sajnos a pontos időponttal kapcsolatban sincs információnk az új operációs rendszer forgalomba hozatala kapcsán. Megértésedet köszönjük! További kérdés esetén keress minket bizalommal! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: március 29. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: március 29. 20 órája, Telekom szakértő írta: Szia @Lacikaaa! Köszönjük a megkeresésedet! A szolgáltatók számára testreszabott készülék szoftvereket a gyártók készítik és adják ki saját ütemezésük szerint. Ezt a kiadási ütemezést a Magyar Telekom nem tudja befolyásolni és előzetes információink sincsenek róla. A gyártó által tesztelésre átadott szoftvert minden esetben mindössze néhány nap tesztelés után elfogadjuk vagy elutasítjuk attól függően, hogy találtunk-e súlyos hibát. Ezek után a szoftver publikálását is a gyártó végzi más tesztek eredményétől függően. A gyártó által tesztelésre még át nem adott szoftverekről nincs előzetes információnk, az elutasítások vagy azok oka pedig jogi okokból nem publikus. A fentiek alapján, sajnos a pontos időponttal kapcsolatban sincs információnk az új operációs rendszer forgalomba hozatala kapcsán. Megértésedet köszönjük! További kérdés esetén keress minket bizalommal! ^Zoltán Értem, köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 29. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: március 29. Kedves Lacikaaa! Nagyon szívesen. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lacikaaa
Sziasztok! nemrég vettem egy Redmi Note 12 5g telefont, és érdeklődni szeretnék hogy mikor jön meg rá a Hyper OS , mert ugy olvastam Xiaomi csoportokban hogy a telekom nem adja ki rögtön hanem leteszteli ,ez igaz? vagy hogy történik ez ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.