Xyx. Posztolva ekkor: április 5. Megosztás Posztolva ekkor: április 5. Az szeretném kérdezni? A xiaomi 14 ultra mikortól lehet megvásárolni? Mert a *****fone és a yettel már árulja🤔 És a Telekom sokkal nagyobb szolgáltató! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 5. Telekom Megosztás Posztolva: április 5. Szia Xyx! Illetékes kollégáinktól kapott legutolsó infromáció szerint csak a Xiaomi 14-et forgalmazzuk, az Ultra nem várható. Köszönjük megértésed! ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Xyx. Posztolva: április 5. Szerző Megosztás Posztolva: április 5. 2 órája, Telekom szakértő írta: Szia Xyx! Illetékes kollégáinktól kapott legutolsó infromáció szerint csak a Xiaomi 14-et forgalmazzuk, az Ultra nem várható. Köszönjük megértésed! ^Kata Hát ezt sajnálattal hallom, mert most járt le 7 korlátlan előfizum, és biztos jó kedvezményt kaptam volna. És kimondott ez az egy modell érdekel. 20év után nem akartam szolgáltatót váltani, de ez van.Szerintem boldogan fognak várni a yettel nél. Üzenem a beszerző kollégának minden európai Telekom üzlet forgalmazza. És úgy látom csak a Magyar ügyfelek nem számítanak. Na hát ha máshol megbecsülnek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 PBR Posztolva: április 6. Megosztás Posztolva: április 6. Én évek óta fontolgatom a telefon váltást, és én is kifejezetten erre a telefonra vártam a lejárt hűségidő meghosszabbításával, magenta1-esként 6 szolgáltatás hűségidejét hosszabbítottam volna de vártam és nagyon reméltem hogy kapható lesz a Xiaomi 14 Ultra. Remélem ez csak egy korai információ volt. Nagyon vártam ezt a telefont már a bejelentés óta. Ha mégsem lesz kapható lehet hogy szolgáltató váltásra kényszerülök mivel másik szolgáltatónál kapható. Mindenesetre várok picit, hátha mégis bejelentik hogy kapható lesz a Telekomnál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 8. Telekom Megosztás Posztolva: április 8. Kedves Xyx és PBR! Sajnáljuk, hogy jelenleg nem szolgálhatunk kedvezőbb információval. Figyelmetekbe ajánljuk készülékeink színes kínálatát, melyet ide kattintva Mobiltelefonok vásárlása - Telekom értek el. Kérdés esetén, írjatok bátran nekünk. Köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Xyx. Posztolva: április 9. Szerző Megosztás Posztolva: április 9. Ekkor: 2024. 04. 06. at 9:25, PBR írta: Én évek óta fontolgatom a telefon váltást, és én is kifejezetten erre a telefonra vártam a lejárt hűségidő meghosszabbításával, magenta1-esként 6 szolgáltatás hűségidejét hosszabbítottam volna de vártam és nagyon reméltem hogy kapható lesz a Xiaomi 14 Ultra. Remélem ez csak egy korai információ volt. Nagyon vártam ezt a telefont már a bejelentés óta. Ha mégsem lesz kapható lehet hogy szolgáltató váltásra kényszerülök mivel másik szolgáltatónál kapható. Mindenesetre várok picit, hátha mégis bejelentik hogy kapható lesz a Telekomnál. Ez engem nagyon fel bas..ott! A lengyeleknél van! Itt most akkor az van, hogy a csóró Magyar úgy se tudja megvenni! Vagy csak a beszerző kollegát fizette le a Samsung, jó Magyar szokás szerint! Én tuti elviszem az előfizukat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gabyca Posztolva: május 28. Megosztás Posztolva: május 28. Én is erre a készülékre várok, amióta bejelentették hogy érkezik magyarországra, és felháborító, hogy mindenhol megvásárolható, csak a telekomnál nem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: május 29. Telekom Megosztás Posztolva: május 29. Kedves Gabyca! Nagyon sajnáljuk, hogy nem szolgálhatunk kedvezőbb információval. Xiaomi készülékeink kínálatát ide kattintva találod. Ha kérdésed adódik, írj nekünk bátran. Köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Xyx.
Az szeretném kérdezni? A xiaomi 14 ultra mikortól lehet megvásárolni?
Mert a *****fone és a yettel már árulja🤔 És a Telekom sokkal nagyobb szolgáltató!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.