Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Körzeti Televízió Esztergom az IPTV-n


Gyuszkooo

Kérdés

Sziasztok! 

Érdeklődnék, hogy a Körzeti Televízió Esztergom műsora miért nem szerepel az esztergomi IPTV kínálatban annak ellenére sem, hogy a legfrissebb és a korábbi ÁSZF-ek is tartalmazzák ezt, mint helyi csatornát? Szuper Családi HD IPTV M díjcsomagom van, ahol ez a csatorna néhány hónappal ezelőtt még minden készülékemen a csatorna lista részét képezte, majd egyik napról a másikra eltűnt. Cisco és Tatung IPTV boxaim vannak, amelyeket többször is újraindítottam már, de sajnos továbbra sem jelenik meg a kínálatban és a csatorna lista módosítása menün belül sem látható a listában. A digitális kábeltévére átváltva viszont látom a csatorna műsorát, tehát az továbbra is működik és sugároz a Telekom hálózatán, csak éppen az IPTV-n nincs már jelen. 

Üdv.: Gyula

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Kedves Gyuszkooo!

Az esztergomi helyi TV 2023. szeptember 1-jén került be kínálatunkba Gran TV néven (ÁSZF-be 2023. október 1-jén került be). A 317-es programhelyen lehet elérni (https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/platform-fuggetlen-csatornasorrend.pdf). 

Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk. ^Zsani

My Document.pdf

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Zsani! 

Köszönöm a gyors válaszát! Ez valóban így van, az esztergomi GRAN TV műsorát az indulás pillanatától kezdve tudom nézni az IPTV 317-es programhelyén, viszont Esztergomnak kettő televíziója is van. Nekem a másikkal, az Ön által mellékelt IPTV lista 264-es programhelyén lévő KTV Esztergom nevezetű csatornával vannak gondjaim. Ez az, ami itt nálam Esztergomban teljesen hiányzik a készülékeim csatornalistájából. Ha manuálisan adom meg a távirányítóval ezt a csatornaszámot, akkor egyszerűen visszaugrik az IPTV Box az 1-es programhelyre, mintha területileg nem is létezne ilyen. A teljes csatornalistát átböngészve sem jelenik meg a KTV Esztergom műsora, tehát még csak el sincs rejtve ez a csatorna nálam.  A digitális kábelen viszont megy az adás, ott a 230-as programhelyen "IPTV Esztergomi KTV" néven keresi le a tévém.

Üdv.: Gyula

KTV Esztergom.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...