malna123 Posztolva ekkor: 2015. március 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 12. sziasztok! szeretnék új telefont venni, mert hamarosan feladja a mostani, de nem szeretnék okostelefont. tudnátok ajánlani egy jó készüléket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Van valami oka annak, hogy nem okos telefont szeretnél? Az érintő kijelző miatt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Szia, mire szeretnéd használni? Mik a fontos elvárásaid a telefonnal kapcsolatban? (kijelző mérete, telefon funkciói, stb). A világ igencsak az okostelefonok irányába mozdul el, de akadnak még kivételek az új modellek közt is, bár azok használata igencsak korlátozott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 malna123 Posztolva: 2015. március 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Idegenkedem az okostelefonoktól, nem szeretném, ha mindig mindenki egyértelműnek venné, hogy folyamatosan elérhető vagyok (FB, munkahelyi emailek, és a különböző üzenetküldő applikációkon). Ha tényleg fontos, akkor inkább hívjanak fel. A telefonnal emiatt csak telefonálni meg sms-ezni szeretnék, úgyhogy jó lenne ha egyszerűen kezelhető lenne, és sokáig kitartana (a mostanit is már elég rég használom). És persze ne legyen drága. Köszi, hogy segítetek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Hát akkor kb. leszűkül a kör a Nokia, Samsung, Alcatel, és egyéb, kb. nem túl ismert márkákra. A T honlapján a készülékeknél rá tudsz szűrni a hagyományos telefonokra. meglévő előfizetéseddel is beléphetsz, vagy ha nincs hívószámod a T-nél, akkor új előfizetést, vagy Domino csomagot vehetsz. Az ár-érték arányt figyelve egész jónak tűnik a Nokia 108-as, pl. Dominoban csak 10 990 Ft, ráadásul jár hozzá egy ingyen memo kártya is. De hallgasd meg a többiek véleményét is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Minden alkalmazásnál tudod állítani, hogy lássák vagy ne lássák az álapotodat. Könnyen beállíthatsz szabályt arra is, hogy bizonyos személyek e-mailjeit jelezze a készüléked a többi meg "némán" landoljon a postafiókodban... én is optimalizáltam a telefonom. :)És az okos telefonnak nagyon sok előnye van... időjárás, üzletkereső, tv műsor, hírek, térkép, kuponfüzetek, zenék, jákékok (már nem unatkozom ha várni kell a bankban, vagy az orvosnál :) ) A hagyományos telefonokkal nekem az a bajom, hogy kicsi a képernyűjük és 10 perc mire bepötyögök egy SMS-t...Visszatérve, nekem legutóbb Samsungom volt és akkor meg voltam vele elégedve... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 malna123 Posztolva: 2015. március 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Nagyon köszi mindkettőtöknek! Megyek és megnézem a hagyományos telefonokat, de a Nokia jónak tűnik, mert a mostani is az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
malna123
sziasztok!
szeretnék új telefont venni, mert hamarosan feladja a mostani, de nem szeretnék okostelefont. tudnátok ajánlani egy jó készüléket?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.