Bogi Posztolva ekkor: 2015. március 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 19. Sziasztok! Ti melyiket vennétek ezek közül, tegnap beleejtettem a kádba a telefonom, gyorsan kellene egy új.... KÖszi: Bogi :womanwink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Szia, Én spec. iOS párti vagyok mert megbízható és letisztult, én még soha nem csalódtam benne. Ez a 3 telefon amit írtál már csak az operációs rendszerük miatt is nagyon különböző. Ha iPhone-ban gondolkozol akkor szerintem érdemes inkább az 5C-t nézned mert az hasonló árkategóriában van mint az Alpha, de jobb a kamerája, gyorsabb, és nagyobb a kijelzője mint a 4S-nek.Nyilván attól is függ, hogy előtte milyen készüléket használtál...és mi a fontos neked? Mire fogod használni a telefonálás és SMS-ezés mellett... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bogi Posztolva: 2015. március 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Legtöbbször FB-n lógok, e-mailt nézek meg játszani szoktam, néha youtubeot is nézek. Az 5c nem sokkal drágább? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Ez ugye attól is függ, hogy milyen díjcsomaghoz vásárolod?! Amiket leírtál azok alapján a net kapcsolat fontos és a kijelző méret sem utolsó...Csak az árak szemlééeteése végett, mondjuk így a legdrágább...Az Alpha 140.990FTAz iPhone 4s 79.990At iPhone 5C 109.990 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bogi Posztolva: 2015. március 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Köszi Peabody. Eddig Dominós voltam, de ahhoz nagyon drága lenne az új teló, inkább részletre venném, ahhoz díjcsomagot kell választani. a legolcsóbb a Move Aranytárskártya lenne, de mikor rányomtam a megrendelésre a honalpon kíírta, hogy csak arany vagy platina kártyás ügyfeleknek jár. Honnan tudjam meg, hogy én az vagyok-e? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Aranytárskártyához kell egy előfizetéses fő kártya ami arany szinten van minimum, így tudsz társkártyás csomagot választani,ha ez nincs akkor otthoni részen kell egy arany státusz és akkor integrált aranytárskártyát lehet választani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Iphone 4s én is hanyagolnám már vagy inkább egy újabb ki adású alma vagy inkább Lumia 735. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bogi Posztolva: 2015. március 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Sziasztok! Rábeszéltetek, alma lett az 5C, holnap hozza a futár, nagyon izgulok, még soha nem volt Apple telefonom, remélem gyorsan megszokom, majd jövök és beszámolok:) Bogi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bogi Posztolva: 2015. március 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 24. ja és az aranytárskártya sajnos nem jött össze, de azért köszi a választ, legalább már tudom mi az:smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bogi
Sziasztok!
Ti melyiket vennétek ezek közül, tegnap beleejtettem a kádba a telefonom, gyorsan kellene egy új....
KÖszi: Bogi :womanwink:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.