Beradan Posztolva ekkor: május 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: május 17. Telekom TV GO Edge böngészőn hangot ad, de a képernyő fekete. Láttam már más is feltette a kérdést, viszont megoldást nem láttam sehol. Edge verzió: Verzió: 124.0.2478.105 (Hivatalos build) (64 bites) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: május 17. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: május 17. Kedves Beradan! Javasoljuk, hogy inkognitó módban próbáld meg, miután törölted a sütiket. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beradan Posztolva: július 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: július 5. Ekkor: 2024. 05. 17. at 17:41, Telekom szakértő írta: Kedves Beradan! Javasoljuk, hogy inkognitó módban próbáld meg, miután törölted a sütiket. ^Andrea Megtettem, továbbra sem működik (sütik, előzmények törlése, böngésző újraindítás, laptop újraindítás). Mindent megpróbáltam. Biztos, hogy nem nálam van a probléma, mivel a Telekomnál frissen vásárolt Lenovo yoga tab 11-nél is előfordul ez a probléma. Egy hónapban egyszer-kétszer működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 5. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: július 5. Szia Beradan! Ha stabil az internet kapcsolat és törlés, újratelepítés sem segít, illetve más böngszővel sem indul el a lejátszás, kérjü, küldd el privát üzenetben az MT azonosítód és a szolgáltatáshoz használt bejelentkezési azonosítód, hogy továbbíthassuk a hibabejelentésed. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Beradan
Telekom TV GO Edge böngészőn hangot ad, de a képernyő fekete. Láttam már más is feltette a kérdést, viszont megoldást nem láttam sehol.
Edge verzió:
Verzió: 124.0.2478.105 (Hivatalos build) (64 bites)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.