Zsolt49 Posztolva ekkor: május 28. Megosztás Posztolva ekkor: május 28. Vettem egy Axtel x200-as ip telefont nem tudom használni mert nem indul el rajta a voip. Valakinek van valami tipje esetleg beállitási hiba lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: június 1. Telekom Megosztás Posztolva: június 1. Szia @Zsolt49! Lakossági előfizetés esetén nincs olyan vezetékes telefonszolgáltatásunk, amin közvetlen VoIP-telefont tudnál használni. A telefonszolgáltatásaink kimenete analóg csak ezt az analóg kimenetet tudod igénybe venni. Közvetlen nem tudod használni a VoIP-szolgáltatást egy IP-telefonnal, nem tudsz bejelentkezni rá, ugyanis az előfizetéshez biztosított digitális elosztó való erre a célra. Megértésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsolt49
Vettem egy Axtel x200-as ip telefont nem tudom használni mert nem indul el rajta a voip. Valakinek van valami tipje esetleg beállitási hiba lehet?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.