Azt produkálja, hogy a 2-es számú PC router portjában néha megszűnik a jel. A router egyáltalán nem érzékeli a kapcsolatot, a led is kialszik.
Csak a 2-es számú PC vel jön elő.
Bármelyik portban van ha LAN 3 ha LAN4 ha LAN1, mindegy. Mindig előjön. Az internet nem szakad meg, csak a portot droppolja. Úgy vettem észre, hogy ez kizárólag játék közben fordul elő (LAN coop játék közben is).
A 2 desktop pc setup majdnem teljesen egyforma, 1 különbség van az egyikben RTX 3070 a másikban RTX 3080. Ezen kívül minden komponens teljesen ugyan az a 2 gépben.
Kábelteszterrel megnéztem mindkét kábelt, nincs hiba egyikben sem.
Van ötletetek, hogy mitől lehet és mit lehetne kipróbálni?
Router újraindítás az túl mainstream, naponta restartolgatni játék közben nem megoldás.
Kérdés
Unrealxqt
Hali,
Van egy Kaon CG3000 telekomos router+modemem.
2 desktop pc van rajta kábellel.
Azt produkálja, hogy a 2-es számú PC router portjában néha megszűnik a jel. A router egyáltalán nem érzékeli a kapcsolatot, a led is kialszik.
Csak a 2-es számú PC vel jön elő.
Bármelyik portban van ha LAN 3 ha LAN4 ha LAN1, mindegy. Mindig előjön. Az internet nem szakad meg, csak a portot droppolja. Úgy vettem észre, hogy ez kizárólag játék közben fordul elő (LAN coop játék közben is).
A 2 desktop pc setup majdnem teljesen egyforma, 1 különbség van az egyikben RTX 3070 a másikban RTX 3080. Ezen kívül minden komponens teljesen ugyan az a 2 gépben.
Kábelteszterrel megnéztem mindkét kábelt, nincs hiba egyikben sem.
Van ötletetek, hogy mitől lehet és mit lehetne kipróbálni?
Router újraindítás az túl mainstream, naponta restartolgatni játék közben nem megoldás.
/flush /release /renew nem oldotta meg.
Köszi.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Unrealxqttypo
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.