Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tidal online streaming, Telekom internet


NTX123

Kérdés

Tudna segíteni valaki abban, hogy a Tidal zene streaming szolgáltatás [L:http://tidal.com/hu][link][/L] miért nem működik Telekom iptv előfizetői interneten rendesen? Az egyéb hálózati hibák kizárásra kerültek, több routerrel, kábellel is tesztelve lett. Egyéb neten (upc, digi) azonos időben, rendben működik, nem a Tidal szolgáltatónál van hiba (a supporttal le lett egyeztetve), és nem csak nálam jelentkezik, hanem más t-home iptv előfizetőknél is ugyanaz a gond van, a számok nem mindig indulnak el, nem lehet rendesen léptetni a számok között, és beletekerni. A sávszélesség elvileg bőven elegendő. Ha elindul a szám, akkor már rendben lejátszásra is kerül, de egy albumban sokszor 1-2 vagy 2-3 szám után megáll, nem tölti be a következőt, manuálisan kell próbálgatni, amíg újra elindul a lejátszás.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Segíteni nem tudok, hasonló nálam is ! Két hete eszem a kefét a Tidal-lal. Én is próbáltam más hálózaton, azon jó. Telekomos mobilneten is bizonytalan a működése(4G-m van). A Facebookon kérdeztem a T.komot; válasz: nem birja a Tidal szervere. Szóval etet bennünket a T.kom ! 

Nem tudom ezt olvassa e Tisztelt T.kom, de üzenem: hűségem lejártával lemondom minden T.komos cuccomat !

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Sikerült egy lehetséges problémát megtalálnom próbálgatással.
Akinél ugyanez a gond van, próbálja meg, hogy a routerben a Telekom DNS szerverek ip címét átírja a google DNS szerverek ip címeire (8.8.8.8 - 8.8.4.4). Nekem ezzel most rendben műkódik! Az én hálózatomban a Telekom HGW routeren "PPPoE Pass Through" be van kapcsolva és saját router van mögötte, de szerintem a Telekom routeren is működie kell ennek a megoldásnak, mert, ott is ezek a hibák jelentkeztek.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...