Fifike2 Posztolva ekkor: szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 2. Sziasztok nekem is lenne egy huawei mediapad t3 10-es tabletem. A probléma az vele hogy ujraraktuk aztán sajnos egy már nem létező email címre van beregisztrálva és csak annak a bejelentkezésével engedné tovább használni. Lehet ezellen tenni bármit ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: szeptember 2. Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 2. Szia. A problémát csak a szerviz vagy a gyártó magyarországi képviselete tudja megoldani, így velük kellene felvenni a kapcsolatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Fifike2
Sziasztok nekem is lenne egy huawei mediapad t3 10-es tabletem. A probléma az vele hogy ujraraktuk aztán sajnos egy már nem létező email címre van beregisztrálva és csak annak a bejelentkezésével engedné tovább használni. Lehet ezellen tenni bármit ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.