Petti Posztolva ekkor: szeptember 8. Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 8. üdvözlöm a Telekom vezetőséget Péter vagyok szeretnék szépen és tisztelettel segítséget kérni köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 9. Telekom Megosztás Posztolva: szeptember 9. Szia Péter! Miben lehetünk a segítségedre? Kérjük, ha saját szolgáltatással kapcsolatos a kérdésed, melyhez adatokat is meg kell adnod, mint pl. MT azonosítót, privát üzenetben válaszolj. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: szeptember 9. Szerző Megosztás Posztolva: szeptember 9. Szia Andrea Petti vagyok Szeretnék valakire rá keresni aszt szeretném kérdezni hogy van e olyan hogy be írom a nevet és rákeres köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 10. Telekom Megosztás Posztolva: szeptember 10. Szia Petti! Honlapunkon megtalálod az online tudakozót, ahol kereshetsz név alapján. Abban az esetben tudhatod meg a számot, ha nem titkos, azaz a használója hozzájárult, hogy megadjuk bárkinek. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: szeptember 21. Szerző Megosztás Posztolva: szeptember 21. üdvözletem szeretném kérdezni Novák Katalin elérhetőséget tud e vagy hol tudnák érdeklődni köszönöm szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: szeptember 21. Megosztás Posztolva: szeptember 21. Szia A közösségi oldalakon keresztül fel tudod vele venni a kapcsolatot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: szeptember 24. Szerző Megosztás Posztolva: szeptember 24. szia nem Sikerült a Facebook oldalán nem lehet neki üzenetet írni Nagyon Szeretem Volna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 24. Telekom Megosztás Posztolva: szeptember 24. Szia Petti! A Telekom online tudakozó felületén gyorsan tájékozódhatsz, és kényelmesen megtalálhatod a keresett előfizetőt vagy telefonszámot. Amennyiben az ügyfél titkosította az adatait, úgy a tudakozóban sem fognak megjelenni az adatok, illetve ügyfélszolgálatunk sem adhat ki információt a keresett ügyfélről. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: október 2. Szerző Megosztás Posztolva: október 2. Szia Barna Petti vagyok Ez se jó amit írtál többször is próbáltam de nem jó Kitől Kérjek Segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 2. Telekom Megosztás Posztolva: október 2. Kedves Petti! Abban az esetben, ha az Általad keresett személy telefonszáma titkos, sajnos nem tudunk mi sem egyéb megoldást ajánlani a korábbiaknál. ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: október 6. Szerző Megosztás Posztolva: október 6. sziasztok aszt szeretném kérdezni hogy több helyen is olvastam az interneten hogy titokban más valaki idegen el tudja olvasni a Facebook ón az üzenetet kérdés mért kel ilyet csinálni az üzenetet annak írom akinek én szeretném Én Nem értem ezek szerint jó Meg Védi a Facebook az üzenetet Mit Tudok Csinálni Vagy Tenni Segít Valaki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 7. Telekom Megosztás Posztolva: október 7. Kedves Petti! Az interneten sok valós és valótlan információ kering. A Facebook működésével kapcsoltban javasoljuk, hogy keresd az ügyfélszolgálatukat. ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: október 12. Szerző Megosztás Posztolva: október 12. sziasztok Telefonal kapcsolatban szeretnék kérdezni Persze Csak a kor Ha Lehet vagy Szabad érted ugye Lia Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 14. Telekom Megosztás Posztolva: október 14. Szia Petti! Várjuk megkeresésedet a telefonokkal kapcsolatban. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Petti Posztolva: október 14. Szerző Megosztás Posztolva: október 14. szia Barna Petti vagyok Kettő kérdésem volna aszt szeretném kérdezni hogy néha úgy érzem nehezen működik a telefonom van e olyan alkalmazás a telefonra ami rendbe tartja a telefont a második kérdésem amit ki törlök aszt Tényleg ki is törli vagy elraktározza valahova a telefon mert néztem a kukát de aszt írta hogy üres előtte meg töröltem Tudtok Nekem Segíteni Köszönöm Szépen Okos Telefonom Van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 14. Telekom Megosztás Posztolva: október 14. Szia Petti! A telefonod helyes működéséhez fontos, hogyha van elérhető frissítés az operációs rendszerhez, akkor azt töltsd le, mert akkor az aktuális verzió fut rajta. Ugyanígy fontos, ha vannak olyan applikációk, amit rendszeresen használsz, hogy azokat is frissítsd, ha lehetséges. Érdemes lehet megpróbálnod egy víruskeresőt is használnod, ami biztosíthatja a telefonod védelmét, így eltávolíthatod a károsnak ítélt alkalmazásokat, adatokat. A kuka törlésével azok az adatok, amiket oda raktál már nem lesznek elérhetőek a telefonodon. Lehetséges, hogy az ilyen adatokat elő lehet később bányászni, de az már nem a preferenciáink közé tartozik. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.