Mamci Posztolva ekkor: szeptember 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 13. Üdvözlet! Az lenne a kérdésem, hogy tudom módositani a dominó kártyájaimhoz tartozó adataimban bekövetkezett változást. (Lakcim, Személyi igazolvány ) módositás. Az adategyeztetés miatt kell módositanom az adataimat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 13. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 13. Kedves Mamci! Az adategyeztetés során lehetséges módosítani az adataidat, melyet online néhány perc alatt elvégezhetsz. ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mamci Posztolva: szeptember 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 13. Köszönöm. Egyszerűen csak az új adatokat irom be ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 15. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 15. Szia Marci! Igen, ennyi az egész. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Mamci Posztolva: szeptember 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 17. Köszönöm. Ezek szerint a központi nyilvántartóval kell megegyezni az adataimnak. Még nem próbáltam, de remélem sikerülni fog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 17. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 17. Kedves Mamci! Biztosak vagyunk benne, hogy minden rendben lesz. Amennyiben segíthetünk, keress minket bátran! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Mamci
Üdvözlet! Az lenne a kérdésem, hogy tudom módositani a dominó kártyájaimhoz tartozó adataimban bekövetkezett változást. (Lakcim, Személyi igazolvány ) módositás. Az adategyeztetés miatt kell módositanom az adataimat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.