Music4you Posztolva ekkor: 2015. április 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 7. Mikor lehet előrendelni a Samsung Galaxy S6 EDGE 128GB-os változatát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Hello Music4you, akár most. klikkelj ide :robothappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Music4you Posztolva: 2015. április 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Rá klikkeltem, de csak a 32GB- os változatot lehet előrendelni, a 128-ast nem. Ezért érdeklődtem, hogy azt mikor lehet rendelni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. április 9. Megosztás Posztolva: 2015. április 9. teherwagon jót írt, az oldalon a Válassz modelt felirat alatt tudod kiválasztani a 128 GB telefont , bár igaz, hogy utána csak értesítőre tudsz feliratkozni...:womansad: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Music4you Posztolva: 2015. április 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 9. Igen, az értesítés miatt kérdeztem, h kb. mikorra várható az újabb készlet? Mert az nálam is látszik, hogy mind2 előrendelhető, de csak a 32GB-t lehet megrendelni, a 128GB-osról csak értesítőt lehet kérni, ha új készlet van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. április 9. Megosztás Posztolva: 2015. április 9. hát ezt sajnos nem tudom, de gondolom a ügyfélszolgálat sem fog pontos dátumot mondani. ilyenkor mindig azt mondják, hogy iratkozz fel az értesítőre.valószínű, hogy az első beérkező készletet már elkapkodták... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Music4you
Mikor lehet előrendelni a Samsung Galaxy S6 EDGE 128GB-os változatát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.