Zsolt33 Posztolva ekkor: október 7. Megosztás Posztolva ekkor: október 7. Üdv mindenkinek! Vásárolt már valaki Xiaomi 14T Pro telefont amihez jár tv? Ha igen akkor megkapta már valaki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hiddukel Posztolva: október 9. Megosztás Posztolva: október 9. Üdv! Ez engem is érdekelne. Én jelenleg nem kaptam semmit, de a cég sem méltatott válaszra azóta. A telefon megjött rendben. Te kaptál bármilyen email-es visszaigazolást a regisztrációról, hogy sikeres volt, vagy rögzítették vagy ilyesmi? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 herculess1 Posztolva: október 11. Megosztás Posztolva: október 11. Szeptember 30-án regisztráltam és akkor kaptam visszaigazoló e-mailt a sikeres regisztációról. Egyelőre ennyi történt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 11. Telekom Megosztás Posztolva: október 11. Sziasztok! A promóció keretében szeptember 26 és október 6 között vásárolt Xiaomi 14T vagy Xiaomi 14T Pro készülékekkel lehet regisztrálni a Xiaomi oldalán október 13.-ig. A ráadás TV készüléket a regisztrált telefonnak megfelelően a Xiaomi biztosítja, a szállításban ők az illetékesek. Az akció a készlet erejéig érvényes, oldaluk szerint sajnos már elfogytak a TV készülékek. A korábbi regisztrációk sikerességéről a Xiaominál érdeklődhettek. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 14. Szerző Megosztás Posztolva: október 14. Ekkor: 2024. 10. 09. at 19:18, Hiddukel írta: Üdv! Ez engem is érdekelne. Én jelenleg nem kaptam semmit, de a cég sem méltatott válaszra azóta. A telefon megjött rendben. Te kaptál bármilyen email-es visszaigazolást a regisztrációról, hogy sikeres volt, vagy rögzítették vagy ilyesmi? Hello nekem eddig annyi történt hogy el kellett küldeni a telefonnak a számláját Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 14. Szerző Megosztás Posztolva: október 14. Ekkor: 2024. 10. 11. at 8:55, Telekom szakértő írta: Sziasztok! A promóció keretében szeptember 26 és október 6 között vásárolt Xiaomi 14T vagy Xiaomi 14T Pro készülékekkel lehet regisztrálni a Xiaomi oldalán október 13.-ig. A ráadás TV készüléket a regisztrált telefonnak megfelelően a Xiaomi biztosítja, a szállításban ők az illetékesek. Az akció a készlet erejéig érvényes, oldaluk szerint sajnos már elfogytak a TV készülékek. A korábbi regisztrációk sikerességéről a Xiaominál érdeklődhettek. ^Dániel Nekem eddig annyi történt hogy a megvásárol telefonnak a számláját kellett elküldeni de válasz azóta sem érkezett! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elysdriel Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. (szerkesztve) Ritka rossz egy fórum ez...töröltem volna a hsz-t, de nincs lehetőség hozzászólás törlésre ( vagy úgy el van rejtve, hogy belegebedek). Regisztrációt kér, de a recaptcha egy katasztrófa... meglepő a telekom még mindig inkompetens... Szerkesztve ekkor: október 15. Szerkesztő: Elysdriel Törölni nem engedte a hsz-t... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elysdriel Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. 10.06.-ig tartott a promóció, 10.13.-ig lehetett regisztrálni. Igaz, hogy a tv-k sokkal hamarabb elfogytak, de attól a dátumok kötöttek. A xiaomi meg fogja várni azt, hogy a vásárlástól való elállási jog leteljen. Tavaly is az airfryer esetében 2 héttel a promóció után kezdte a postázgatást. Ha nem így tesz Pistike megveszi a telefont, meg kapja a tévét, majd visszaadja a neten vásárolt telefont, a Xiaomi meg futhat a tv-ért. Leghamarabb a héten, de inkább jövőheten fogják elkezdeni postázni a tv-ket. Ha más e-mailt nem kaptál, csak, hogy sikeres a regisztráció, ellenőrzik az adatokat és, ha hibát találnak, akkor keresnek, akkor valószínűleg jelenleg minden rendben. Szóval, türelem meg pár napig sztem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 16. Szerző Megosztás Posztolva: október 16. Ekkor: 2024. 10. 15. at 2:43, Elysdriel írta: 10.06.-ig tartott a promóció, 10.13.-ig lehetett regisztrálni. Igaz, hogy a tv-k sokkal hamarabb elfogytak, de attól a dátumok kötöttek. A xiaomi meg fogja várni azt, hogy a vásárlástól való elállási jog leteljen. Tavaly is az airfryer esetében 2 héttel a promóció után kezdte a postázgatást. Ha nem így tesz Pistike megveszi a telefont, meg kapja a tévét, majd visszaadja a neten vásárolt telefont, a Xiaomi meg futhat a tv-ért. Leghamarabb a héten, de inkább jövőheten fogják elkezdeni postázni a tv-ket. Ha más e-mailt nem kaptál, csak, hogy sikeres a regisztráció, ellenőrzik az adatokat és, ha hibát találnak, akkor keresnek, akkor valószínűleg jelenleg minden rendben. Szóval, türelem meg pár napig sztem. Köszönöm a válaszodat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elysdriel Posztolva: október 18. Megosztás Posztolva: október 18. Én ma kaptam e-mail-t hogy hétfőn jön egy gls futár, sztem az lesz az Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 18. Telekom Megosztás Posztolva: október 18. Szia Elysdriel! Köszönjük jelzésedet. Kérdés esetén, írj nekünk bátran itt vagy privátban. ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 21. Szerző Megosztás Posztolva: október 21. Ekkor: 2024. 10. 18. at 14:25, Elysdriel írta: Én ma kaptam e-mail-t hogy hétfőn jön egy gls futár, sztem az lesz az Nekem annyit irtak vissza hogy hamarosan küldik futárral Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krisztian84 Posztolva: október 22. Megosztás Posztolva: október 22. Ekkor: 2024. 10. 18. at 14:25, Elysdriel írta: Én ma kaptam e-mail-t hogy hétfőn jön egy gls futár, sztem az lesz az Azt én is megkaptam, de gls futár azóta sem jött. Egy 0ft-os csomag egy raktárból... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 22. Telekom Megosztás Posztolva: október 22. Szia @Krisztian84! Ha a GLS-től kaptál sms-t csomagszámmal, akkor ezen az oldalon tudod a szállítás állapotát ellenőrizni: Csomagkeresés | GLS Hungary (gls-group.com) . Ha itt nem találsz meg minden információt, javasoljuk a futárszolgálat telefonos ügyfélszolgálatán érdeklődj, melyet itt találsz: GLS elérhetőség | GLS Hungary (gls-group.com). ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Balogh András Posztolva: október 22. Megosztás Posztolva: október 22. A GLS nem jó feladó cimkéket kűldött a cégnek ezért a héten kezdik átadni nekik. A GLS hibázott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 23. Telekom Megosztás Posztolva: október 23. Kedves András! Nagyon sajnáljuk a történteket! Bízunk benne, hogy a jövőben hasonlót nem fogsz tapasztalni. Köszönjük az eddigi és további türelmedet. ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 23. Szerző Megosztás Posztolva: október 23. Ekkor: 2024. 10. 22. at 10:10, Krisztian84 írta: Azt én is megkaptam, de gls futár azóta sem jött. Egy 0ft-os csomag egy raktárból... igen sajnos ez az átka az ingyen csomagnak! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 László67 Posztolva: október 24. Megosztás Posztolva: október 24. Ekkor: 2024. 10. 22. at 22:18, Balogh András írta: A GLS nem jó feladó cimkéket kűldött a cégnek ezért a héten kezdik átadni nekik. A GLS hibázott. Szia András, Ez az INFÓ kitől származik? GLS vagy a Xiaomi-tól? A GLS csak annyit közölt, hogy csak előértesítésük van, a Xiaomi nem válaszolt az érdeklődésemre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Balogh András Posztolva: október 25. Megosztás Posztolva: október 25. RightLogic Kft. De egyébként már úton vannak a csomagok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Balogh András Posztolva: október 25. Megosztás Posztolva: október 25. Most jött gls-től a mai nap 11 és 14 óra közt érkezik . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vàmosi Alexandra Posztolva: október 26. Megosztás Posztolva: október 26. Sziasztok 2024.10.09-én vettük a készüléket,és azt mondta az eladó,hogy jár hozzá egy tévé,nézzünk utána,de azt nem közölte velünk,hogy 13-àn lejár a promóció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsolt33 Posztolva: október 27. Szerző Megosztás Posztolva: október 27. nekem holnap jön meg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsolt33
Üdv mindenkinek!
Vásárolt már valaki Xiaomi 14T Pro telefont amihez jár tv?
Ha igen akkor megkapta már valaki?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
21 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.