Husom217 Posztolva ekkor: október 9. Megosztás Posztolva ekkor: október 9. Párom mostanában elég sunyi…és sokszor nem érem el mert vagy ki van kapcsolva vagy Alandoan foglaltat jelez…arra gondoltam lehet van neki e SIM meg egy…esetleg tudnátok tanácsot adni hogy deríthetem ki?koszonom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 10. Telekom Megosztás Posztolva: október 10. Szia! A Párod szolgáltatásairól adatvédelmi okokból nem áll módunkban tájékoztatást adni számodra. Mindenképp érdemes beszélnetek a kérdésről, mert enélkül az sem biztos, hogy ő maga tud erről a jelenségről. Az is előfordulhat, hogy a készüléke vagy a SIM kártyája hibásodott meg, esetleg olyan helyen tartózkodik, ahol nincs megfelelő térerő. Bízunk benne, hogy hamar kiderül, mi lehet a háttérben és így már könnyebb lesz a helyzet megoldása is. ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Husom217
Párom mostanában elég sunyi…és sokszor nem érem el mert vagy ki van kapcsolva vagy Alandoan foglaltat jelez…arra gondoltam lehet van neki e SIM meg egy…esetleg tudnátok tanácsot adni hogy deríthetem ki?koszonom
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.