Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem szállitott rendelés !!


Kovacs k

Kérdés

Hatalmas csalódás lett szamomra ez a telefon társaság.Szokasos éves rendelésemet szerettem volna megvalósitani november 28- án .Az applikacioban megjelent a rendeles nem tájékoztattak a kedves emberkék akikkel szerződtem,hogy nem akkor fogjak kuldeni a telefont,és az órát amit kiirnak dátumot hanem később mert előbb a kolléga fog jönni .A teljeskörű tájékoztatas elmaradt nagyon mérges voltam töröltem a rendelést október 4- én újra elkezdtem a rendelést belenyugodva,hogy a sorrend : előbb a kollega elhozza modemet mert előző rendelésemben ,..erről is félre tájékoztatott egy “ nagytudásu ***** aki azt mondta majd a futar hozza a modemet is ,és majd én visszaküldöm postán hangsulyozom ezekről hangfelvételek készülnek a telekomnál…szóval mivel eltökélt szándékom volt ujból rendelni most hagytam,hogy adjanak egy telepitési időpontot ,és vártam egész jó reggelem volt mert ma felhivott egy nő aki kérdezte jó lenne - e nekem ha ma ide jön a kolléga , telepiti a modemet hurrá boldogsag ,nagyon rendes munkatars jött BECSÜLETES ,TISZTESSÉGES MUNKAT VÉGZETT !! Na hurrã akkor most szállitják a telefont,és az órát .Hamar véget ért az öröm mert küldtek egy hazug e-mailt.Az állt benne TŌRÖLTÉK A RENDELÉST MERT NEM VETTEM ÁT A CSOMAGOT?????MIII VANN EZEK MIT MŰVELNEK EZ VOLT AZ ELSŐ GONDOLATOM !!!!A FUTÁR HOGYAN IS TUDOTT VOLNA IDE ÉRNI EGY ÓRÁVAL A TELEPITÉS UTÁN MIVEL UTANNA KÜLDIK PÁR NAPPAL EL A RENDELÉST HA FUTÁR JÖN ELŐTTE ÉRTESIT V HÍV ITTHON VOLTAM…..AKKOR JÖTT A SZÉGYENLETES  *****SÁG…FELHIVTAM AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT EGY FÉRFI AZT MONDTA GÁZ VAN KESZLETHIÁNY VAN AZ ÓRÁBÓL.. NEKI MOST TÖRÖLNI KELL DEEEEEEE EGY ÓRAMULVA FELFOG HIVNI MERT INTÉZKEDIK KB.HAROM ÓRA MULVA A ROBOT VANDA ADOTT EGY MÁSIK ÜGYINTÉZŐT AKI CSAK AZT MONDTA AZ ÜGYINTÉZŐ HIVNI FOG EZEN DOLGOZIK …ESTE KB HÉTKOR MEGINT FELHIVTAM EGY ÜGYINTÉZŐT AKINEK FELIRTAM A NEVÉT .AKI már nemtudott mondani semmit csak azt,hogy a szamitogep rendezi …MILYEN HELY LETT EZ A TÁRSASÁG HOL VANNAK AZOK AZ EMBEREK AKIK TUDNAK IS TENNI VALAMIT RENDESEN TÁJÉKOZTATNI MONDJUK HAHÓ ÉN VAGYOK AZ ÜGYFÉL HA ÉN NEMVAGYOK TE NEM VAGY.. MONDJUK ELMONDJA,HOGY MIRE LEHET SZÁMITANI HAZUG LEVÉL HELYETT AMIBEN BEMOCSKOLJÁK AZ ÉN BECSÜLETEMET NEM TÉVESZTIK MEG A VÁSÁRLÓT .NEM FOGJÁK RÁM ,HOGY NEM VETTEM ÁT A NEMLÉTEZŐ CSOMAGOT .FELTESZIK AZT A KERDÉST KEDVES VASÁRLÓNK ELNÉZÉST KÉRÜNK NINCS EZ A SZIN V …. KÉSZLETEN,ESETLEG VÃLASZTANÁL MÁSIKAT OPCIÓ EMBEREK A SZÁMITÓGÉP ELŐTT EMBEREK ÜLNEK AKIKET EGY NAGY TÃRSASÁG ALKALMAZ ,HOGY ELADJANAK ,ÉS ELÉGEDETT ÜGYFELEIK LEGYENEK A CÉGNEK NE OKOZZANAK KAROKAT SEM ANYAGI SEM ERKÖLCSI KÁROKAT . 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia!
Mindenek előtt elnézésedet kérjük a felmerült kellemetlenségért. Sajnos valóban előfordulhat, hogy a rendelési igénybejelentést követően a megrendelt eszköz elfogy, így mire elindulna a konkrét folyamat már készlethiány lép fel. Ez esetben a rendszerünk automata SMS-t küld a rendelés törléséről, elnézésedet kérjük, ha ennek szövege nem megfelelően érkezett és a te törlési kérésedre vonatkozott. Ugyanakkor a készlethiányos eszköz rendelésének törlése éppen azért történik, hogy igény esetén egy másik típusra, színre új rendelést adhass le. Ha mindenképpen azt a változatot szeretnéd, amire az eredeti rendelést is leadtad, úgy honlapunkon, a termék adatlapján feliratkozhatsz értesítőre, így a rendszer e-mailt tud küldeni, amikor újabb szállítmány érkezik.
Bízunk benne, hogy kollégáink segítségével megoldódott a jelzett probléma, de ha tudunk még valamiben segíteni, úgy fordulj hozzánk bizalommal privát üzenetben a részletekkel. ^Dániel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...