Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A TV GO Családi csomagját havi 3600 forintért szeretném sürgősen előfizetni,

Matejevszki Aszen

Kérdés

Szép napot,

A TV GO Családi csomagját havi 3600 forintért szeretném sürgősen előfizetni, havonta csatolva a meglévő Telekom internet és vezetékes telefon előfizetéseimhez .

Ennek első számu okai, hogy kevés időm van TVt, pontosan a számítógépes asztali monitoromon online Tvcsatornákat nézni,

az Izaura Tv már hosszabb ideje, a Max 4 Tv pedig tegnap tünt el az ingyen nézhető TV csatornák listájáról.

Fontos, hogy a kis szabadidőmben olyan TV csatornákat tudjak nézni, amelyek valóban segítenek nekem teljesen kikapcsolódni a napi 12 óra munkarendem mellett.

Természetesen vannak pihenőnapjaim is.

Már kb 2 hete próbálkozom online és a telekom szaküzletből és a 1414 segítségével is ( kb40*megrendelni ). Kb 5* bejelentettem már a hibát,

hogy a folyamat befelyezése előtt közvetlenül a TVGO kiírja a számomra, hogy "Váratlan hiba történt. Kérlek próbáld újra később".

Rengeteg szempontot figyelembe vettünk már, egyeztettem, a személyi igazolvány és a számla adataimat,

azok pontosan stimmelnek. A Chrom böngészőn keresztül próbáltam, azt szereti a TVGO. Gmailes és t-online e-mail címeimről is próbáltam,

összesen kettőről. Hitelesítettük a telekom fiókomat a szaküzletben. Új mobiltelefont vettem a telecomnál, mert a régi mobilom

nem tudott jól e-mailt olvasni a Samsung internettel, a Samsung internet több hete elromlott, annyi biztonsági funkciót akart csinálni,

hogy már nem lehetett vele böngészni azoknak a sokaságától.

A mostani Redmi 13 készülékem jól működik, csak egy ébresztő óra appot és egy hangrögzítő appot kellett hozzá gyakorlatilag letöltenem,

olyat illetve hasonlót mint a korábbi telefon készülékemnél. Így most gyorsabban és elvégez mindent az új telefonom amit a korábbi

tudott, jobban is, de a Mi Browser, Jupiter formájú ikonos, eredetileg rajta lévő böngészővel.

A telefonszámom Yetteles, hordozható 10 évek óta.

Ugyan már megrendeltem ügyfélszolgálatukon keresztül a hibaüzeneten belül írva azt a TVGO csomagot,

flimklubbot nem kértem hozzá.

Azt mondta tegnap az ügyintéző, hogy az nem a legjobb formátum.

Így tegnap Kérelem formájában is benyújtottam az igényemet, amit Márk a 1414 telefonszámukon keresztül  rögzített írásban.

Csak most derült ki, hogy ezzel kellett volna kezdeni az egész folyamatot.

Azt mondja 3 napon belül várható eredmény, ha nem olyan egyszerü volna, akkor az ITs szakembereik fogják kijavítani a hibát a hálózatukban,

hogy én is tudjam végre nézni a TVGO Családi csomagjának a fizetős csatornáit. Az ingyenes csatornáit már most is tudom nézni.

Tegnap előtt még jött tőlük egy üzenetem, hogy a bejelentésemet lezárták, ha továbbra is problémám volna a TVGO csomag megrendelésével,

akkor forduljak a 1414 hez. TV boxot, egyéb Tv előfizetést ami nem a TVGO és plusz internet beszerelést sem szeretnék,

mivel azok mind hibaforrások tudnának lenni és kényelmetlen is lenne a szerelőkkel és a boxal foglalkoznom otthonomban.

Megpróbáltam ide beilleszteni a TVGO által kiírt üzenez képernyőképét, amit fentebb már írtam, de azt nem tudom, csak URL linken keresztöl engedné ez a szisztéma.

Ürülni fogok ha tényleg sikerül majd végre megrendelnem a TVGO Családi csomagját filmklubb nélkül 3 napon belül.

Üdv., Szép napot.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Igen, pontosan ezt írtam az előbb, hogy azt írták a hiba lezárásakor, hogy keressem a 1414et. Mint írtam az után, amikor kerestem az ügyfélszolgálatukat tegnap, akkor azt ígérte a Márk 1414 ,  hogy 3 napon belül rendben lesz, lehet hamarabb is, ha mégsem sikerülne nekik olyan egyszerűen, akkor az ITs kollégáikat kérik meg, hogy javítsák ki a hibát, küszöböljék ki a Telekom rendszerében, mivel az én oldalamról minden adott, rendben van a megrendelésem teljesítéséhez. Itt a válasz, amibe eddig falként ütköztem a TVGO oldalán a megrendelésem végén, amikor már majdnem sikerült. Csatoltam.

Kb 40 szeri próba után is ezt a választ adta a chrom böngészőben a TVGo.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...