2024.11.14.-én rendeltem egy telefont 2 év hűségidővel. Jött egy email, amiben leírtak, hogy munkatársaik 1-5 napon belül felveszik velem a kapcsolatot. Hétfőn megérkezett a szerződés módosítása, telefon sehol. Chates érdeklődésére kedden feladják a telefont, szerdán biztos megkapom. Ma hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, sajnos informatikai hiba miatt nincs rögzítve, várjak türelemmel.
De! A szerződésben már szerepel a készülék ára, amit még meg sem kaptam!!!!!
Egy ekkora cégnél, hogy lehet hetekig, hónapokig informatikai hiba!? Akkor ott valaki, valamit nagyon rosszul csinál.
Vagy arra megy a dolog, hogy a meghírdetett 14 napos visszamondás lejarjon!?
Kérdés
Laci64
2024.11.14.-én rendeltem egy telefont 2 év hűségidővel. Jött egy email, amiben leírtak, hogy munkatársaik 1-5 napon belül felveszik velem a kapcsolatot. Hétfőn megérkezett a szerződés módosítása, telefon sehol. Chates érdeklődésére kedden feladják a telefont, szerdán biztos megkapom. Ma hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, sajnos informatikai hiba miatt nincs rögzítve, várjak türelemmel.
De! A szerződésben már szerepel a készülék ára, amit még meg sem kaptam!!!!!
Egy ekkora cégnél, hogy lehet hetekig, hónapokig informatikai hiba!? Akkor ott valaki, valamit nagyon rosszul csinál.
Vagy arra megy a dolog, hogy a meghírdetett 14 napos visszamondás lejarjon!?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.