Lehner Alexandra Posztolva ekkor: Péntek 10:38 Megosztás Posztolva ekkor: Péntek 10:38 Az 1414-es telefonszámon üzentem érkezett számlatartozásról 20790 Ft , a számláim minden felületen rendezve vannak nem értem mi ez az összeg ?????????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: Péntek 14:21 Telekom Megosztás Posztolva: Péntek 14:21 Kedves Alexandra! Kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a honlapunkon keresztül elérhető online ügyfélszolgálatunkkal, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre és rövid beazonosítást követően pontos tájékoztatást tudnak adni az egyenlegedről. Őket ide kattintva érheted el közvetlenül a középen felugró chat ablak segítségével. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lehner Alexandra
Az 1414-es telefonszámon üzentem érkezett számlatartozásról 20790 Ft , a számláim minden felületen rendezve vannak nem értem mi ez az összeg ??????????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.