Ugrás a tartalomhoz
  • 6

Twitch akadozik/bufferel 2 napja

ppatrik

Kérdés

Hali,

már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam.  

Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik.

Dunaújváros, fejér megye.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ppatrik
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

15 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 2

Sziasztok,

Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki.

Amiket próbáltam:

- chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik.

- böngészési előzmények, cookiek teljes törlése

- videókártya driver frissítés

- böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás

- inkognitó ablakban böngészés

- másik gépről, más oprendszerrel

Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg.

A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű.

Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Szintén tapasztalom. Mostmár 1 hete. Teszteltem több böngészőt. Töröltem cache-t, sütiket. Újraindítottam a routert, DNS flusht csináltam. Mind felesleges.  Telefonon wifiről szintén tapasztalom a hibát. Más szolgáltatóra váltva mobilnet, instant megszűnik a hibajelenség.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta:

Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia 

Szia!

Én is tapasztalatom a fent leírtakat. (MT831429331)

Ekkor: 2025. 03. 11. at 21:40, spider írta:

Sziasztok,

Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki.

Amiket próbáltam:

- chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik.

- böngészési előzmények, cookiek teljes törlése

- videókártya driver frissítés

- böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás

- inkognitó ablakban böngészés

- másik gépről, más oprendszerrel

Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg.

A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű.

Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd.

Az itt leírtakat próbáltam én is, de egy 10-15 percnél tovább nem bírja és lehal. Annyi különbség, hogy nálam Koax kábeles net van. (Nem rég volt egyébként egy router csere)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát.

https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni.

(plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂

)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: balcsy
kiegészítés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Nekem konkrétan megmondták hogy a Twitch a hibás és ha ők nem váltanak vissza egy korábban használt útvonalra, akkor ez így is marad. A Deutsche Telekommal való csatlakozást említettek, hiába mondtam hogy nekem viszont a Magyar Telekommal van szerződésem, de ők sajnos nem tehetnek semmit (érdekes módon más szolgáltatók tehettek?!?! mert ott működik).

Sajnos a WARP-os megoldás azért félmegoldás, mert pl. én párhuzamosan nézek/hallgatok Twitchet és játszom, de konkrétan néhány játékot nem lehet elérni (jobb esetben csak jóval rosszabb lesz a válaszidő, ami szintén gond).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Jó tudni ezek szerint, hogy nem nálam van a probléma.
Futtatok Pi-hole-t unbound-al és azt hittem az kavar be, de akkor nem.
Én is próbáltam mindent, dns swappok, extension-ök, hardware acceleration ki/be kapcsolása, böngészési adatok törlése, gpu driver frissítés.

Eddig egyébként csak twitch-nél tapasztaltam hálózati problémákat.
Jó lenne egy fix már. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...