ppatrik Posztolva ekkor: március 5. Megosztás Posztolva ekkor: március 5. (szerkesztve) Hali, már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam. Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik. Dunaújváros, fejér megye. Szerkesztve ekkor: március 5. Szerkesztő: ppatrik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ppatrik Posztolva: március 7. Szerző Megosztás Posztolva: március 7. Ez az ötödik nap és még mindig nézhetetlen twitch. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Pisti150 Posztolva: március 10. Megosztás Posztolva: március 10. Szintén, délutántól kezdve szinte nézhetetlen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 partymaniac87 Posztolva: március 11. Megosztás Posztolva: március 11. Nálam ugyan ez a probléma! Tolna megye Dombóvár! Optika Net 2000 Sagemcom 5670 v2 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Happy Posztolva: március 11. Megosztás Posztolva: március 11. Ugyan ez a probléma nálam is 1000/1000 net már 5 napja nézhetetlen a Twitch főleg az esti órákban még nappal elmegy de este folyton bufferel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 spider Posztolva: március 11. Megosztás Posztolva: március 11. Sziasztok, Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki. Amiket próbáltam: - chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik. - böngészési előzmények, cookiek teljes törlése - videókártya driver frissítés - böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás - inkognitó ablakban böngészés - másik gépről, más oprendszerrel Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg. A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű. Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 12. Telekom Megosztás Posztolva: március 12. Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tib45 Posztolva: március 12. Megosztás Posztolva: március 12. Ugyan ez a probléma nálam is 1000/1000 net már 5 napja nézhetetlen a Twitch főleg az esti órákban még nappal elmegy de este folyton bufferel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 iamlac Posztolva: március 12. Megosztás Posztolva: március 12. Tapasztaltam én is a problémát, körülbelül 3-4 napja áll fent. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 David1005 Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Az elmúlt 7 napban este 6 után folyamatosan bufferel és szinte nézhetetlen. 1000/1000 Optika net, fejér megye. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jozso1020 Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Szintén tapasztalom. Mostmár 1 hete. Teszteltem több böngészőt. Töröltem cache-t, sütiket. Újraindítottam a routert, DNS flusht csináltam. Mind felesleges. Telefonon wifiről szintén tapasztalom a hibát. Más szolgáltatóra váltva mobilnet, instant megszűnik a hibajelenség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 TheOverlord Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta: Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Szia! Én is tapasztalatom a fent leírtakat. (MT831429331) Ekkor: 2025. 03. 11. at 21:40, spider írta: Sziasztok, Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki. Amiket próbáltam: - chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik. - böngészési előzmények, cookiek teljes törlése - videókártya driver frissítés - böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás - inkognitó ablakban böngészés - másik gépről, más oprendszerrel Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg. A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű. Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd. Az itt leírtakat próbáltam én is, de egy 10-15 percnél tovább nem bírja és lehal. Annyi különbség, hogy nálam Koax kábeles net van. (Nem rég volt egyébként egy router csere) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
7 balcsy Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. (szerkesztve) Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát. https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni. (plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂 ) Szerkesztve ekkor: március 13. Szerkesztő: balcsy kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Nexti Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. (szerkesztve) Még mindig akadozik, már több mint egy hete. Pár éve is volt ilyen... MT: ******** Szerkesztve ekkor: március 20. Szerkesztő: Zola_ Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel, kérlek ne adj meg nyílvánosan azonosítót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kyp Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Nekem konkrétan megmondták hogy a Twitch a hibás és ha ők nem váltanak vissza egy korábban használt útvonalra, akkor ez így is marad. A Deutsche Telekommal való csatlakozást említettek, hiába mondtam hogy nekem viszont a Magyar Telekommal van szerződésem, de ők sajnos nem tehetnek semmit (érdekes módon más szolgáltatók tehettek?!?! mert ott működik). Sajnos a WARP-os megoldás azért félmegoldás, mert pl. én párhuzamosan nézek/hallgatok Twitchet és játszom, de konkrétan néhány játékot nem lehet elérni (jobb esetben csak jóval rosszabb lesz a válaszidő, ami szintén gond). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bala Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Jó tudni ezek szerint, hogy nem nálam van a probléma. Futtatok Pi-hole-t unbound-al és azt hittem az kavar be, de akkor nem. Én is próbáltam mindent, dns swappok, extension-ök, hardware acceleration ki/be kapcsolása, böngészési adatok törlése, gpu driver frissítés. Eddig egyébként csak twitch-nél tapasztaltam hálózati problémákat. Jó lenne egy fix már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 GridG Posztolva: március 14. Megosztás Posztolva: március 14. Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta: Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Hello, igen, fennáll a probléma, lassan 2 hete. Nemigen kell MT azonosíitóval spammelni a fórumot, lévén mindenkinek rossz a Twitch. Jelezhetjük mi random nézők összevissza nekik, hogy gond van, de ti vagytok a Telekom, nem egyszerűbb két cégnek kommunikálnia? Egyébként 2-3 évente eljátszátok ezt, legutóbb is beismertétek, hogy nálatok van a gond, most miért nem lehet? Hát megoldani? Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 agla123 Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. @Telekom szakértő @Telekom szakértő @Telekom szakértő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Joebacsi21 Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. Nálam is több, mint egy hete nézhetetlen a Twitch, bárhogyan, bárhonnan próbálom. Ha Auto minőségre állítom be, folyamatosan leveszi 160p-re, és még úgy is sokszor megakad, tölt. Néhány éve ugyanilyen volt, remélem ezúttal nem kell majd több, mint egy hónap a helyzet megoldásához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ppatrik Posztolva: március 15. Szerző Megosztás Posztolva: március 15. Lassan ideje lenne a kedves telekomnak valamit csinálnia 😃 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 pufferzsola Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. Ekkor: 2025. 03. 13. at 20:36, balcsy írta: Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát. https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni. (plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂 ) Ez nekem is működik ha csak twitch-et nézek. Jó lenne ha megállapodna végre a két fél, mert így a twitch is felhasználókat fog veszíteni, nem csak a telekom ... ^^" Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Verne Gyula Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. Arany Komédia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 FleetCommand Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. (szerkesztve) @Telekom szakértő nem tudom, hogy mennyire hasznos, de az MT azonositó: *********, Veszprém vármegye. Nagyjából ugyanaz, mint amit a többiek is irtak: kb. két hete esténként nézhetetlen a Twitch, még 480p-ben is, illetve hétvégén egész nap. Bemegyek egy tetszőleges magyar streamre (ott nagyobb valószinűséggel fordulnak elő magyar előfizetők), nem kell több, mint pár perc, hogy valaki megszólaljon: "akadozik a stream".. kérdés: "Telekomos vagy?" válasz: "igen"... Szerkesztve ekkor: március 20. Szerkesztő: Zola_ Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel, kérlek ne adj meg nyílvánosan azonosítót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Károlly Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. 2 hete ugyanaz a probléma: Telekomnál Twitch stream bufferelés csúcsidőben. Mindent kipróbáltam (DNS, bővítmények kikapcsolása, stb...). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 vnd_bd Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. Kb 1 hete nézhetetlen a Twitch, másodpercenként megáll, szakadozik bufferel. Kizárólag a Twitchel van gond. Az imént mértem sebességet a speedtest ooklaval, 800 MBPS le, 60 feltöltési volt, szóval azzal nincs gond, de ez nagyon bosszantó és az ügyfélszolgálat se tud rá semmit mondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lászlóka Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. Ugyanez a problémám. Jelentettem, modemet fognak cserélni a napokban emiatt. Viszont ahogy látom a kommentekből, ez nem fogja megoldani... Jó lenne egy valódi megoldás, mert nem szeretnék külső programokat használni, inkább átmegyek a másik szolgáltatóhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ppatrik
Hali,
már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam.
Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik.
Dunaújváros, fejér megye.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ppatrikLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
44 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.