ppatrik Posztolva ekkor: március 5. Megosztás Posztolva ekkor: március 5. (szerkesztve) Hali, már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam. Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik. Dunaújváros, fejér megye. Szerkesztve ekkor: március 5. Szerkesztő: ppatrik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
7 balcsy Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. (szerkesztve) Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát. https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni. (plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂 ) Szerkesztve ekkor: március 13. Szerkesztő: balcsy kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 spider Posztolva: március 11. Megosztás Posztolva: március 11. Sziasztok, Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki. Amiket próbáltam: - chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik. - böngészési előzmények, cookiek teljes törlése - videókártya driver frissítés - böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás - inkognitó ablakban böngészés - másik gépről, más oprendszerrel Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg. A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű. Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 GridG Posztolva: március 14. Megosztás Posztolva: március 14. Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta: Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Hello, igen, fennáll a probléma, lassan 2 hete. Nemigen kell MT azonosíitóval spammelni a fórumot, lévén mindenkinek rossz a Twitch. Jelezhetjük mi random nézők összevissza nekik, hogy gond van, de ti vagytok a Telekom, nem egyszerűbb két cégnek kommunikálnia? Egyébként 2-3 évente eljátszátok ezt, legutóbb is beismertétek, hogy nálatok van a gond, most miért nem lehet? Hát megoldani? Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Máté1 Posztolva: március 17. Megosztás Posztolva: március 17. (szerkesztve) INFÓ A HELYZETRŐL Ez a hiba mar tobb honapja (eve) van jelen, és NEM a twitch (stb) felől ered a hiba, ez a hiba a deutsche telekomtól "jön". Röviden a peering el van probléma, ami az hogy nincs közvetlen kapcsolat a deutsche telekom es a cloudflare között. (googlizz ra a peeringre ha nem érted.) Vagyis amikor megpróbálod elérni a twitch-et vagy mást amerikán vagy más távoli szerveren keresztül tudod csak elérni. Hihetetlen az eszintű butaság a magyar telekom felől hogy az ugyfelszolgalatosok nincsenek is tajekoztatva hogy ez a problema mar tobb ideje jelen van. A legegyszerűbb megoldás a CLOUDFLARE WARP letöltése! (pc-n, telefonon is van) Googlizzatok ra toltsetek le es kapcsoljatok be es megoldja a twitch/discord problémákat! A deutsche telekom ELVILEG foglalkozik a problémával de így is sok embernél van ez a gond szóval én ezt nem hinném el. Üdv Máté🥰 Szerkesztve ekkor: március 17. Szerkesztő: Máté1 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 12. Telekom Megosztás Posztolva: március 12. Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 David1005 Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Az elmúlt 7 napban este 6 után folyamatosan bufferel és szinte nézhetetlen. 1000/1000 Optika net, fejér megye. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 agla123 Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. @Telekom szakértő @Telekom szakértő @Telekom szakértő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Joebacsi21 Posztolva: március 15. Megosztás Posztolva: március 15. Nálam is több, mint egy hete nézhetetlen a Twitch, bárhogyan, bárhonnan próbálom. Ha Auto minőségre állítom be, folyamatosan leveszi 160p-re, és még úgy is sokszor megakad, tölt. Néhány éve ugyanilyen volt, remélem ezúttal nem kell majd több, mint egy hónap a helyzet megoldásához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ppatrik Posztolva: március 15. Szerző Megosztás Posztolva: március 15. Lassan ideje lenne a kedves telekomnak valamit csinálnia 😃 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Verne Gyula Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. A helyzet változatlan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tib45 Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. Ez borzasztó nem tudom nézni a twitchet mert állandóan bufferel még 360p sem 1000/1000 optika nettel, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 F0n1x Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. (szerkesztve) Sziasztok, A hiba továbbra is fennál, twitch nézhetetlen, jo lenne ha valamit most már csinálna a cég.. Szerkesztve ekkor: március 16. Szerkesztő: F0n1x Elíras Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Dash Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta: Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Jelentettem a problémát,kaptam egy 60-65 év körüli kollégát telefonon akinek fogalma sem volt mi az a twitch. Elmesélni egy közel nyugdíjas IT-s kollégának telefonon a problémát,de magát mi az a twitch és buffering és csak annyit közölt "ez érdekes,ő még ilyet életében nem hallott" Nehéz hallani ilyenről ha ötlete sincs mi a probléma 4 napja várom a visszahívást ami még azóta sem történt meg. Délután 3 hétvégén hétköznap este 6 tól kezdődik a probléma mikor a csúcsidő terhelés miatt szarfele mennek az adatok és tracelni se lehet a twitchet mert elérhetetlen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Nouqta Posztolva: március 16. Megosztás Posztolva: március 16. Nemrég köttettem be a telekom szolgáltatását, gigabites net vadiúj modem stb, de a Twitch gyakorlatilag nálam 5 másodperc után megáll. Ez már 1 hete így megy. Egyáltalán nem tudom nézni. Örülnék, ha ezért nem kellene szolgáltatót váltanom... úgy látom itt egy sima bejelentés nem lesz elég. Van itt valaki a Telekomtól aki érdemben reagálna? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 agla123 Posztolva: március 17. Megosztás Posztolva: március 17. (szerkesztve) 8 perce, Telekom szakértő írta: Szia Nitrous888! Köszönjük jelzésedet és sajnáljuk a fennálló kellemetlenséget! Amennyiben minden más felület, oldal és alkalmazás rendben működik, úgy a hiba a Twitch felől eredhet, így mindenképpen érdemes feléjük is jelezni a problémát. Illetékeseink figyelik a jelzéseket és igyekeznek megoldást találni, hogy a Twitch elérésében se legyen fennakadás. Türelmedet és együttműködésedet köszönjük. Esetleg a sablon válasz helyett valami mást is kaphatnánk? Szerkesztve ekkor: március 17. Szerkesztő: agla123 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Nitrous888 Posztolva: március 18. Megosztás Posztolva: március 18. (szerkesztve) 13 órája, Telekom szakértő írta: Szia Nitrous888! Köszönjük jelzésedet és sajnáljuk a fennálló kellemetlenséget! Amennyiben minden más felület, oldal és alkalmazás rendben működik, úgy a hiba a Twitch felől eredhet, így mindenképpen érdemes feléjük is jelezni a problémát. Illetékeseink figyelik a jelzéseket és igyekeznek megoldást találni, hogy a Twitch elérésében se legyen fennakadás. Türelmedet és együttműködésedet köszönjük. ^Lia A legtöbb élő streaming szolgáltatás sem jó, nem csak a twitch, a discord képernyőmegosztások sem működnek megfelelően. Illetve a hiba gyökere a cloudflare, írtam az ügyfélszolgálatnak is ez ügyben hogy továbbítsa egy olyan illetékesnek aki tud is valamit kezdeni ezzel, erre csak azt a választ kaptam hogy nyit egy ticketet és majd intéznek egy technikus kollégát, aki majd kijön házhoz feltárni a hiba forrását, persze kijönnek, megpingelik a google.com-ot, nem lát csomagvesztést és ezzel le is zárja az ügyet, mintha a probléma megoldódott volna. De itt a legnagyobb probléma az hogy szerintem még csak továbbítva sincs a hiba az olyan osztály felé akik dolgozni tudnának az ügyön, még az is lehet hogy nem is tudnak róla a mai napig, hiszen már akkor rég megoldották volna. Remélem hogy már ezzel a poszttal eljut egy olyan illetékes fülébe a dolog aki tesz is érte hogy megoldódjon a probléma, a sablon üzenetekkel nem vagyunk kisegítve, és a felhasználók türelme sem véges. Szerkesztve ekkor: március 18. Szerkesztő: Nitrous888 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ppatrik Posztolva: március 7. Szerző Megosztás Posztolva: március 7. Ez az ötödik nap és még mindig nézhetetlen twitch. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Pisti150 Posztolva: március 10. Megosztás Posztolva: március 10. Szintén, délutántól kezdve szinte nézhetetlen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Happy Posztolva: március 11. Megosztás Posztolva: március 11. Ugyan ez a probléma nálam is 1000/1000 net már 5 napja nézhetetlen a Twitch főleg az esti órákban még nappal elmegy de este folyton bufferel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tib45 Posztolva: március 12. Megosztás Posztolva: március 12. Ugyan ez a probléma nálam is 1000/1000 net már 5 napja nézhetetlen a Twitch főleg az esti órákban még nappal elmegy de este folyton bufferel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 iamlac Posztolva: március 12. Megosztás Posztolva: március 12. Tapasztaltam én is a problémát, körülbelül 3-4 napja áll fent. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jozso1020 Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Szintén tapasztalom. Mostmár 1 hete. Teszteltem több böngészőt. Töröltem cache-t, sütiket. Újraindítottam a routert, DNS flusht csináltam. Mind felesleges. Telefonon wifiről szintén tapasztalom a hibát. Más szolgáltatóra váltva mobilnet, instant megszűnik a hibajelenség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 TheOverlord Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta: Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia Szia! Én is tapasztalatom a fent leírtakat. (MT831429331) Ekkor: 2025. 03. 11. at 21:40, spider írta: Sziasztok, Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki. Amiket próbáltam: - chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik. - böngészési előzmények, cookiek teljes törlése - videókártya driver frissítés - böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás - inkognitó ablakban böngészés - másik gépről, más oprendszerrel Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg. A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű. Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd. Az itt leírtakat próbáltam én is, de egy 10-15 percnél tovább nem bírja és lehal. Annyi különbség, hogy nálam Koax kábeles net van. (Nem rég volt egyébként egy router csere) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Nexti Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. (szerkesztve) Még mindig akadozik, már több mint egy hete. Pár éve is volt ilyen... MT: ******** Szerkesztve ekkor: március 20. Szerkesztő: Zola_ Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel, kérlek ne adj meg nyílvánosan azonosítót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kyp Posztolva: március 13. Megosztás Posztolva: március 13. Nekem konkrétan megmondták hogy a Twitch a hibás és ha ők nem váltanak vissza egy korábban használt útvonalra, akkor ez így is marad. A Deutsche Telekommal való csatlakozást említettek, hiába mondtam hogy nekem viszont a Magyar Telekommal van szerződésem, de ők sajnos nem tehetnek semmit (érdekes módon más szolgáltatók tehettek?!?! mert ott működik). Sajnos a WARP-os megoldás azért félmegoldás, mert pl. én párhuzamosan nézek/hallgatok Twitchet és játszom, de konkrétan néhány játékot nem lehet elérni (jobb esetben csak jóval rosszabb lesz a válaszidő, ami szintén gond). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ppatrik
Hali,
már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam.
Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik.
Dunaújváros, fejér megye.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ppatrikLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
44 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.