Ugrás a tartalomhoz
  • 13

Twitch akadozik/bufferel 2 napja

ppatrik

Kérdés

Hali,

már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam.  

Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik.

Dunaújváros, fejér megye.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ppatrik
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

• 7

Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát.

https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni.

(plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂

)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: balcsy
kiegészítés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3

Sziasztok,

Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki.

Amiket próbáltam:

- chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik.

- böngészési előzmények, cookiek teljes törlése

- videókártya driver frissítés

- böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás

- inkognitó ablakban böngészés

- másik gépről, más oprendszerrel

Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg.

A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű.

Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3
Ekkor: 2025. 03. 12. at 10:11, Telekom szakértő írta:

Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia 

Hello, igen, fennáll a probléma, lassan 2 hete. Nemigen kell MT azonosíitóval spammelni a fórumot, lévén mindenkinek rossz a Twitch. Jelezhetjük mi random nézők összevissza nekik, hogy gond van, de ti vagytok a Telekom, nem egyszerűbb két cégnek kommunikálnia? 

Egyébként 2-3 évente eljátszátok ezt, legutóbb is beismertétek, hogy nálatok van a gond, most miért nem lehet? Hát megoldani?

Köszi!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3

INFÓ A HELYZETRŐL
Ez a hiba mar tobb honapja (eve) van jelen, és NEM a twitch (stb) felől ered a hiba, ez a hiba a deutsche telekomtól "jön". Röviden a peering el van probléma, ami az hogy nincs közvetlen kapcsolat a deutsche telekom es a cloudflare között. (googlizz ra a peeringre ha nem érted.) Vagyis amikor megpróbálod elérni a twitch-et vagy mást amerikán vagy más távoli szerveren keresztül tudod csak elérni.
Hihetetlen az eszintű butaság a magyar telekom felől hogy az ugyfelszolgalatosok nincsenek is tajekoztatva hogy ez a problema mar tobb ideje jelen van.
A legegyszerűbb megoldás a CLOUDFLARE WARP letöltése! (pc-n, telefonon is van) Googlizzatok ra toltsetek le es kapcsoljatok be es megoldja a twitch/discord problémákat! A deutsche telekom ELVILEG foglalkozik a problémával de így is sok embernél van ez a gond szóval én ezt nem hinném el.
Üdv
Máté🥰

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Máté1
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Nálam is több, mint egy hete nézhetetlen a Twitch, bárhogyan, bárhonnan próbálom. Ha Auto minőségre állítom be, folyamatosan leveszi 160p-re, és még úgy is sokszor megakad, tölt. Néhány éve ugyanilyen volt, remélem ezúttal nem kell majd több, mint egy hónap a helyzet megoldásához. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Sziasztok! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat! Amennyiben jelenleg is fenn áll a probléma, kérjük, hogy írjátok meg a részleteket valamint a szolgáltatáshoz tartozó MT azonosítót, hogy mihamarabb segítségetekre lehessünk. Köszönjük! ^Szilvia 

Jelentettem a problémát,kaptam egy 60-65 év körüli kollégát telefonon akinek fogalma sem  volt mi az a twitch.
Elmesélni egy közel nyugdíjas IT-s kollégának telefonon a problémát,de magát mi az a twitch és buffering és csak annyit közölt "ez érdekes,ő még ilyet életében nem hallott"
Nehéz hallani ilyenről ha ötlete sincs mi a probléma 

4 napja várom a visszahívást ami még azóta sem történt meg.

Délután 3 hétvégén hétköznap este 6 tól kezdődik a probléma mikor a csúcsidő terhelés miatt szarfele mennek az adatok és tracelni se lehet a twitchet mert elérhetetlen.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Nemrég köttettem be a telekom szolgáltatását, gigabites net vadiúj modem stb, de a Twitch gyakorlatilag nálam 5 másodperc után megáll. Ez már 1 hete így megy.
Egyáltalán nem tudom nézni. Örülnék, ha ezért nem kellene szolgáltatót váltanom... úgy látom itt egy sima bejelentés nem lesz elég.

Van itt valaki a Telekomtól aki érdemben reagálna?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
8 perce, Telekom szakértő írta:

Szia Nitrous888! Köszönjük jelzésedet és sajnáljuk a fennálló kellemetlenséget! Amennyiben minden más felület, oldal és alkalmazás rendben működik, úgy a hiba a Twitch felől eredhet, így mindenképpen érdemes feléjük is jelezni a problémát. Illetékeseink figyelik a jelzéseket és igyekeznek megoldást találni, hogy a Twitch elérésében se legyen fennakadás. Türelmedet és együttműködésedet köszönjük. 

Esetleg a sablon válasz helyett valami mást is  kaphatnánk?

Screenshot_20250317_134147_Chrome~2.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: agla123
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
13 órája, Telekom szakértő írta:

Szia Nitrous888! Köszönjük jelzésedet és sajnáljuk a fennálló kellemetlenséget! Amennyiben minden más felület, oldal és alkalmazás rendben működik, úgy a hiba a Twitch felől eredhet, így mindenképpen érdemes feléjük is jelezni a problémát. Illetékeseink figyelik a jelzéseket és igyekeznek megoldást találni, hogy a Twitch elérésében se legyen fennakadás. Türelmedet és együttműködésedet köszönjük. ^Lia

A legtöbb élő streaming szolgáltatás sem jó, nem csak a twitch, a discord képernyőmegosztások sem működnek megfelelően.

Illetve a hiba gyökere a cloudflare, írtam az ügyfélszolgálatnak is ez ügyben hogy továbbítsa egy olyan illetékesnek aki tud is valamit kezdeni ezzel, erre csak azt a választ kaptam hogy nyit egy ticketet és majd intéznek egy technikus kollégát, aki majd kijön házhoz feltárni a hiba forrását, persze kijönnek, megpingelik a google.com-ot, nem lát csomagvesztést és ezzel le is zárja az ügyet, mintha a probléma megoldódott volna.

De itt a legnagyobb probléma az hogy szerintem még csak továbbítva sincs a hiba az olyan osztály felé akik dolgozni tudnának az ügyön, még az is lehet hogy nem is tudnak róla a mai napig, hiszen már akkor rég megoldották volna.

Remélem hogy már ezzel a poszttal eljut egy olyan illetékes fülébe a dolog aki tesz is érte hogy megoldódjon a probléma, a sablon üzenetekkel nem vagyunk kisegítve, és a felhasználók türelme sem véges.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Nitrous888
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Szintén tapasztalom. Mostmár 1 hete. Teszteltem több böngészőt. Töröltem cache-t, sütiket. Újraindítottam a routert, DNS flusht csináltam. Mind felesleges.  Telefonon wifiről szintén tapasztalom a hibát. Más szolgáltatóra váltva mobilnet, instant megszűnik a hibajelenség.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Szia!

Én is tapasztalatom a fent leírtakat. (MT831429331)

Ekkor: 2025. 03. 11. at 21:40, spider írta:

Sziasztok,

Kb 1 hete jelentkeztek a problémák, napközben még úgy ahogy de 6-7 után nézhetetlen, hol bufferel, hol 3000-es hibakóddal dob ki.

Amiket próbáltam:

- chrome/firefox/opera/edge a probléma minden böngészőben jelentkezik.

- böngészési előzmények, cookiek teljes törlése

- videókártya driver frissítés

- böngészőben hardveres gyorsítás ki/be kapcsolás

- inkognitó ablakban böngészés

- másik gépről, más oprendszerrel

Amit neten nagyjából lehetett találni azt megpróbáltam a problémát egyik sem oldotta meg.

A héten telefonálni fogok, bár gondolom leráznak majd valami indokkal, mert a sebességgel amúgy nincs gond, illetve más oldallal sem, de hát ugye telekom-twitch probléma nem újkeletű.

Optikai net van amúgy, Pest megye, Cegléd.

Az itt leírtakat próbáltam én is, de egy 10-15 percnél tovább nem bírja és lehal. Annyi különbség, hogy nálam Koax kábeles net van. (Nem rég volt egyébként egy router csere)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Még mindig akadozik, már több mint egy hete. Pár éve is volt ilyen...  MT: ********

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Zola_
Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel, kérlek ne adj meg nyílvánosan azonosítót.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Nekem konkrétan megmondták hogy a Twitch a hibás és ha ők nem váltanak vissza egy korábban használt útvonalra, akkor ez így is marad. A Deutsche Telekommal való csatlakozást említettek, hiába mondtam hogy nekem viszont a Magyar Telekommal van szerződésem, de ők sajnos nem tehetnek semmit (érdekes módon más szolgáltatók tehettek?!?! mert ott működik).

Sajnos a WARP-os megoldás azért félmegoldás, mert pl. én párhuzamosan nézek/hallgatok Twitchet és játszom, de konkrétan néhány játékot nem lehet elérni (jobb esetben csak jóval rosszabb lesz a válaszidő, ami szintén gond).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...