Ugrás a tartalomhoz
  • 13

Twitch akadozik/bufferel 2 napja

ppatrik

Kérdés

Hali,

már 2 napja gyakorlatilag nézhetetlen twitch.tv. Optika Net 2000 Pro van bekötve és Technicolor FGA2233-mas modemem van. Jó lenne tudni, hogy a telekomnál van probléma vagy nálam.  

Youtube, online játékok, minden más tökéletesen működik.

Dunaújváros, fejér megye.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ppatrik
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

• 1

Jó tudni ezek szerint, hogy nem nálam van a probléma.
Futtatok Pi-hole-t unbound-al és azt hittem az kavar be, de akkor nem.
Én is próbáltam mindent, dns swappok, extension-ök, hardware acceleration ki/be kapcsolása, böngészési adatok törlése, gpu driver frissítés.

Eddig egyébként csak twitch-nél tapasztaltam hálózati problémákat.
Jó lenne egy fix már. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

@Telekom szakértő nem tudom, hogy mennyire hasznos, de az MT azonositó: *********, Veszprém vármegye. Nagyjából ugyanaz, mint amit a többiek is irtak: kb. két hete esténként nézhetetlen a Twitch, még 480p-ben is, illetve hétvégén egész nap. Bemegyek egy tetszőleges magyar streamre (ott nagyobb valószinűséggel fordulnak elő magyar előfizetők), nem kell több, mint pár perc, hogy valaki megszólaljon: "akadozik a stream".. kérdés: "Telekomos vagy?" válasz: "igen"...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Zola_
Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel, kérlek ne adj meg nyílvánosan azonosítót.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Kb  1 hete nézhetetlen a Twitch, másodpercenként megáll, szakadozik bufferel. Kizárólag a Twitchel van gond. Az imént mértem sebességet a speedtest ooklaval, 800 MBPS le, 60 feltöltési volt, szóval azzal nincs gond, de ez nagyon bosszantó és az ügyfélszolgálat se tud rá semmit mondani. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

ugyanúgy fennáll a probléma.. MT: *********

már 2018-ban kezdődött ez a probléma, azóta folyamat előjön, jó lenne valami permanens megoldást találni rá...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
14 órája, Máté1 írta:

INFÓ A HELYZETRŐL
Ez a hiba mar tobb honapja (eve) van jelen, és NEM a twitch (stb) felől ered a hiba, ez a hiba a deutsche telekomtól "jön". Röviden a peering el van probléma, ami az hogy nincs közvetlen kapcsolat a deutsche telekom es a cloudflare között. (googlizz ra a peeringre ha nem érted.) Vagyis amikor megpróbálod elérni a twitch-et vagy mást amerikán vagy más távoli szerveren keresztül tudod csak elérni.
Hihetetlen az eszintű butaság a magyar telekom felől hogy az ugyfelszolgalatosok nincsenek is tajekoztatva hogy ez a problema mar tobb ideje jelen van.
A legegyszerűbb megoldás a CLOUDFLARE WARP letöltése! (pc-n, telefonon is van) Googlizzatok ra toltsetek le es kapcsoljatok be es megoldja a twitch/discord problémákat! A deutsche telekom ELVILEG foglalkozik a problémával de így is sok embernél van ez a gond szóval én ezt nem hinném el.
Üdv
Máté🥰

ha ezt olvassa egy magyar telekom dolgozó/ugyfelszolgalatos latja jelezze mér felfelé hogy van egy ilyen *** nagy problema :3 Köszi! @Telekom szakértő

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2025. 03. 13. at 20:36, balcsy írta:

Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma állt fent, azonban szerencsére ideiglenes megoldást lehet találni hozzá. Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikőtöknek megoldja de érdemes tenni vele egy próbát.

https://one.one.one.one oldalról leszedjétek a cloudflare WARP névű programot (ez egy VPN-hez hasonló ingyenes program ami optimalizálja a csomagok útját a két végpont között) szerencsére regisztrációt se igényel így két perc alatt megvan a letöltés, telepítés és a beállítás is. Ha feltelepítettétek start menünél megjelenő ablakban bekapcsoljátok, ha működik a dolog akkor a "yout internet is private" feliratot kell hogy kapjátok. Nálam megoldotta. Fórumokat böngészve azt tanácsolják letöltésnél érdemes kikapcsolni a programot mert lassíthatja a letöltési sebességet. Szóval érdemes tényleg csak twitchre használni.

(plusszoljátok a választ ha működik, hogy minél több emberhez eljuthasson. 🙂

)

Ez nekem is működik ha csak twitch-et nézek. Jó lenne ha megállapodna végre a két fél, mert így a twitch is felhasználókat fog veszíteni, nem csak a telekom ... ^^"

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia Nitrous888! Köszönjük jelzésedet és sajnáljuk a fennálló kellemetlenséget! Amennyiben minden más felület, oldal és alkalmazás rendben működik, úgy a hiba a Twitch felől eredhet, így mindenképpen érdemes feléjük is jelezni a problémát. Illetékeseink figyelik a jelzéseket és igyekeznek megoldást találni, hogy a Twitch elérésében se legyen fennakadás. Türelmedet és együttműködésedet köszönjük. ^Lia

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...