Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Beltéri egység

Hajnus75

Kérdés

Üdv

Hatalmas felháborodásom tárgya a következő

2023ban elköltöztünk az albérletünkből, ahol felmondtam a szolgáltatást, a beltéri egységet még postán kellett feladnom ami meg is történt 

Tegnap 2025.03.12én hív egy behajtó cég, hogy nem kapta meg a T-home a beltéri egységet és fizessek 48ezer forintot

Kérdeztem az Úriembert ha tudom bizonyítani hogy visszaküldtem nem kell kifizetnem ezt az összeget? Annyi volt a válasza, hogy polgári peres úton megnyerhetem a pert és visszakapom a pénzt amit kövrtelnek, de lehet többe kerül a leves mint a hús! De megjegyzem egy levelet vagy felszólítást vagy e-mailt sem kaptam hogy esetleg nem érkezett be a beltéri egység. Így kell megkárosítani az embereket!! 

Megmondom őszintén, megvan a véleményem a társaságról! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves Hajnus75!
Kérjük, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy a számodra is megfelelő eredménnyel rendeződhessen az ügy. 

Személyesen és chat-en a beltéri leadásáról szóló bizonylatodat is be tudod mutatni, így elsősorban ezen két elérhetőségünket javasoljuk. ^Dániel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...