Gina Posztolva ekkor: április 21. Megosztás Posztolva ekkor: április 21. Miért nem tudom megnézni a Telekom TV Go előfizetésemet? Hibára fut mindig sajnos. Hibakód: 100 ezt írja mindig. Előre is köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: Péntek 10:07 Telekom Megosztás Posztolva: Péntek 10:07 Kedves Gina! Köszönjük a megkeresésed és elnézésed kérjük a késedelmes válaszadásért! Kérjük, hogy töröld az alkalmazást a készülékedről, töltsd le újra és próbáld ki a működését. Amennyiben továbbra is hibát tapasztalsz, kérjük, hogy az alábbi adatokat küldd el nekünk privát üzenetben: § Telekom TVGO e-mail cím § MT ügyfél-azonosító/mobilszám § készülék operációs rendszer verziószám § készülék gyártója és típusa § Telekom TVGO alkalmazás verziószám § elérhetőségi mobilszám § internet elérés típusát § képernyőfotó a hibáról Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 NorbertO Posztolva: 17 órája Megosztás Posztolva: 17 órája Nekem is ugyan ez a problémám... Az Előfizetéseim menüpontra kattintva: Technikai hiba történt. Kérjük, próbáld újra! Hibakód: 100 Számítógépen, Win10, teljesen mindegy milyen böngészőben... Kijelentkezve, bejelentkezve vagy közvetlen a telekom ügyféloldalamról kattintva a " Telekom TV GO Alap 201911 — Módosítani a TVGO oldalon tudod 2000 Ft/hó" kiemelt részére olyan oldal jön be, melynek szövege ez: "invalid_request Missing parameter: redirect_uri" Egyszerűen képtelenség a TV GO alapcsomagját családira módosítani online! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 5 órája Telekom Megosztás Posztolva: 5 órája Szia NorbertO! Kérjük, hogy a korábbi posztunkban szereplő adatokat írd meg részünkre privát üzeneten keresztül, mert így tudjuk kivizsgálni, hogy mi okozza a problémát. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gina
Miért nem tudom megnézni a Telekom TV Go előfizetésemet? Hibára fut mindig sajnos. Hibakód: 100 ezt írja mindig.
Előre is köszönöm a választ.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.