Ugrás a tartalomhoz
  • 0

EA FC 25

Cseh Dániel László

Kérdés

Tiszteletem.

Roppantul örülnék, ha végre 4 év mutogatás, es hazugság után, eljutnank odáig, hogy megoldana a problémát a telekom ha már havonta elkerik a pénzt. Az EA FC 25 játék PS5-n konkretan jatszhatatlan.

Próbáltam már mindent:

1. PS5-n atalitottam a DNS-t 8.8.8.8/8.8.4.4-re próbáltam az 1.1.1.1/1.0.0.1 

2. Próbáltam már DMZ-be rakni a PS5-t Próbáltam megnyitni a portokat TCP 3478-3480, UDP 3074, UDP 3478-3479

A setupon több mint tokeletes!!!! Samsung Odyssey g7 144hz smart monitort 2.1 gyári ps5 hdmi kábellel több mint 18k volt... CAT6 kabel van a ps5 es az Önök ONT-je között.

Számtalan beállítást Próbáltam a ps5-n vizuálisan, performance mod stb... semmi sem segitett.

Ez ne hardver problema, mert offline tökéletes a jatek. Az ócska **** net miatt van, mivel egy ************ a nemzetközi routing, es szűkített keresztmetszete meg, a nagy Magyar Tele****... sőt van h először Amerikába megy a jel majd vissza Európába, es miert mert nem hajlandóak megegyezni a Cloudflarrel... rendben es mi lesz a megoldás kifizetii havonta a VPNszolgaltatast amit használnom kell h játszani tudjak???

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @Cseh Dániel LászlóAmennyiben csak játékokkal tapasztalható a probléma, javasoljuk adott játék üzemeltetőjével vedd fel a kapcsolatot és jelezd a hibát, hogy biztosítsanak megfelelő nemzetközi elérést a hálózatuk felé.  A lassabb kapcsolatot okozhatja ugyanis az üzemeltető szerverek terheltsége, illetve a nemzetközi kapcsolatokban fellépő adatforgalmi torlódások. Érdemes lehet probléma esetén trace logot futtatni, amiből megállapítható, hogy pontosan hol nő meg a válaszidő és a csomagvesztés. Ez egy olyan probléma, amit szakembereink már felderítettek és minden lehetséges eszközünkkel azon dolgoznak, hogy a külföldi szolgáltatók útvonalbővítéssel megoldást találjanak a torlódásokra, amelyek az általad is leírt problémákat okozzák. Megértésed és türelmed köszönjük! ^Zsolti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
22 perce, Telekom szakértő írta:

Kedves @Cseh Dániel LászlóAmennyiben csak játékokkal tapasztalható a probléma, javasoljuk adott játék üzemeltetőjével vedd fel a kapcsolatot és jelezd a hibát, hogy biztosítsanak megfelelő nemzetközi elérést a hálózatuk felé.  A lassabb kapcsolatot okozhatja ugyanis az üzemeltető szerverek terheltsége, illetve a nemzetközi kapcsolatokban fellépő adatforgalmi torlódások. Érdemes lehet probléma esetén trace logot futtatni, amiből megállapítható, hogy pontosan hol nő meg a válaszidő és a csomagvesztés. Ez egy olyan probléma, amit szakembereink már felderítettek és minden lehetséges eszközünkkel azon dolgoznak, hogy a külföldi szolgáltatók útvonalbővítéssel megoldást találjanak a torlódásokra, amelyek az általad is leírt problémákat okozzák. Megértésed és türelmed köszönjük! ^Zsolti

4 éve ez a süket duma megy, hogy ezen dolgoznak 4 éve? Ennyi idő alatt családot lehet alapítani, sőt kisebb várost... szánalmas, de tényleg. Kozbe havonta küldik a zsíros számlát... nem lehet trace routolni mivel az EA szervere nem publikus... de nem csak a játékokkal van baj... netflix is csomószor megszakad, YouTube is... folyamatos pocketloss van mindennel ami Cloudflare mögött van... fizetni kellene normálisan a roamingert!!! Segítek ez a megoldás nem kell más eszközökhöz nyúlni... ha már a legdragabb szolgaltato magyarorszagon es világszerte akkor néha kifelé is kellene fizetni!!! :)

megjegymegjegyzés jelezve lett az EA felé a hiba, náluk semmi gond nincs, sőt sok más streamernel es külföldi játékosnal sincs, jelezve lett a Cloudflare felé, náluk sincs problema mind a Telekomra mutogat, ja es fel is van jelentve nemzetközileg a Telekom, már nyomoznak is utána, de ha ennek az ótvar cégnek jobb ha majd fizeti a büntetés a végén nekem jo, addig elveszitenek egy csomó elofizetot es meg jön a bünti is 😘

Sajnos tudom h felesleges írnom, mert ugy is csak a kamu dumával jönnek, es semmi sem történik. Ugyan ugy mint 4 éve folyamat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...