lollaci Posztolva ekkor: Csütörtök 17:43 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 17:43 Üdvözletem! Van egy SAMSUNG GALAXY A14 telefonon a napokban volt szoftver frissítés, azóta az érintőkijelző nem működik rendesen. Mi lehet a hiba beállításokon nem változtattam. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 6 órája Telekom Megosztás Posztolva: 6 órája Kedves lollaci! Nagyon sajnáljuk, hogy gond merült fel! Segíts nekünk, hogy pontosan mit tapasztalsz a használatakor? ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lollaci Posztolva: 3 órája Szerző Megosztás Posztolva: 3 órája Van hogy egy nap többször is előfordul, hogy nem reagál a telefon sem az érintő kijelző sem az oldalsó gombokra. A hangerő le gomb és a kikapcsoló gomb egyszerre nyomásával lehet kikapcsolni, de sokszor bekapcsolás után sem működik. Amikor elindul akkor rendesen megy egy darabig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
lollaci
Üdvözletem! Van egy SAMSUNG GALAXY A14 telefonon a napokban volt szoftver frissítés, azóta az érintőkijelző nem működik rendesen. Mi lehet a hiba beállításokon nem változtattam.
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.