lollaci Posztolva ekkor: Csütörtök 17:43 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 17:43 Üdvözletem! Van egy SAMSUNG GALAXY A14 telefonon a napokban volt szoftver frissítés, azóta az érintőkijelző nem működik rendesen. Mi lehet a hiba beállításokon nem változtattam. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 9 órája Telekom Megosztás Posztolva: 9 órája Kedves lollaci! Nagyon sajnáljuk, hogy gond merült fel! Segíts nekünk, hogy pontosan mit tapasztalsz a használatakor? ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lollaci Posztolva: 6 órája Szerző Megosztás Posztolva: 6 órája Van hogy egy nap többször is előfordul, hogy nem reagál a telefon sem az érintő kijelző sem az oldalsó gombokra. A hangerő le gomb és a kikapcsoló gomb egyszerre nyomásával lehet kikapcsolni, de sokszor bekapcsolás után sem működik. Amikor elindul akkor rendesen megy egy darabig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 40 perce Telekom Megosztás Posztolva: 40 perce Kedves lollaci! Az általad leírtak alapján azt javasoljuk Neked, hogy érdemes lenne egy márkaszervizben megnézetned a telefonodat. Honlapunkon ide kattintva találod, hogy milyen módon adhatod le vagy hová viheted be a készülékedet, hogy egy szakember megvizsgálja. Bízunk benne, hogy ott sikerül megtalálniuk és megoldják a jelentkező problémát. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
lollaci
Üdvözletem! Van egy SAMSUNG GALAXY A14 telefonon a napokban volt szoftver frissítés, azóta az érintőkijelző nem működik rendesen. Mi lehet a hiba beállításokon nem változtattam.
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.