Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telefon hívás


jakabcs_93

Kérdés

Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy van egy Samsung Galaxy S5 Mini telefonom, a múlthéten volt már szervízben, de még mindig nem tökéletes a mükődése. Full térerős helyiségben nem tudnak elérni ( eddig eltudtak ) állandóan kisípol ha hívnak, nem fogadot hívásokról kapok az sms-ket ami már nagyon idegesítő! Nehezen kezdeményez hívást ( jó pár másodpercig kell tartanom mire elkezdi indítani a hívást ). Mit tudok ilyen esetben tenni? Köszi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Sim csere utólag megtörtént! Szombat óta még mindig kaptam nemfogadott hívásokról sms-t! Ma reggel felhívtam a T-mobile tudakozót, ott azt mondták hogy telefon probléma, méghozzá antenna probléma. Felhívtam reggel a Samsungot is, ők azt mondták, hogy vigyem vissza mégegyszer szervízbe, és utánna ha még mindig nem jó akkor hívjam fel őket és megprobálnak megoldást találni rá. 

 

Viszont a hívások után, hívott a párom, illetve a sogornőm és egyből feltudtak hívni, nem sípolt ki.... na most ezek után mit csináljak?!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azt megjegyezném, hogy a Samsung Galaxy S5 minire prémium garanciát biztosít a Samsung, így nem kell leadnod, hanem – ha úgy kényelmesebb – házhoz jönnek megjavítani (amennyiben ez nem lehetséges, kapsz egy cserekészüléket, elviszik a javításra szoruló példányt, majd amikor készen vannak vele, vissza is viszik házhoz), ha regisztrálod a készüléket a my.samsung.hu weboldalon.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...