Turján Barnabás Posztolva ekkor: tegnap 08:09 -kor Megosztás Posztolva ekkor: tegnap 08:09 -kor Üdvözlöm! Napok óta nem tudok belépni a Telekom alkalmazásba a csatolt hibaüzenet jelenik meg. Telefonszám vagy email azonosítás után is eddig minden működött rendesen. Töröltem és újra telepítettem az alkalmazást többször is, de ugyanaz a probléma. Számítógépen simán működik minden. Telefon tipusa:Doogiee S61 android verzió 12. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 3 órája Telekom Megosztás Posztolva: 3 órája Kedves Barnabás! Elsőként azt javasoljuk, ellenőrizd le készülékeden, hogy elérhető-e azon frissebb szoftver. Ha igen, akkor annak letöltése szükséges. Meghatározott biztonsági rendszerkövetelménynek kell megfelelnie az adott eszköznek. A társaságunk által forgalmazott készülékeken biztosított a Telekom app megfelelő működése. Egyéb cégektől beszerzett saját eszközökön nem garantált. Ennek oka, hogy ezeken teszteltük az adott szoftververziókhoz az appot, míg a nem tőlünk származó készülékeken lehetnek olyan módosítások melyeket az app szoftvere biztonsági kockázatként érzékel és emiatt nem működik. Amennyiben sikeresen frissítetted telefonodat, akkor azt követően töröld le az applikációt, majd telepítsd újra! Ha a probléma továbbra is fennállna, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a m.me/TelekomHU oldalunkon! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Turján Barnabás
Üdvözlöm!
Napok óta nem tudok belépni a Telekom alkalmazásba a csatolt hibaüzenet jelenik meg.
Telefonszám vagy email azonosítás után is eddig minden működött rendesen.
Töröltem és újra telepítettem az alkalmazást többször is, de ugyanaz a probléma.
Számítógépen simán működik minden.
Telefon tipusa:Doogiee S61 android verzió 12.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.