Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Készülék vásárlás

Pintér Balázs

Kérdés

Tisztelt Cím!

Ügyintézés folytán kerestem fel az egri kirendeltségüket. De ha már ott jártam felmerült bennem egy esetleges újabb készülék vásárlás. 

Nagyon régóta vagyok ügyfelük vezetékes telefon, internet TV előfizetés. 3 db mobil előfizetés, tehát minden Önöknél van.

Jelenleg nincs fenálló aláírt hűségidőm, ezért kértem egy árajánlatok Iphone 17 készülékre. Kb. 120.000.- ft összegű kedvezményt tudnának a vételárból biztosítani, viszont a havi díjat kb. 5.000.- ft-al megemelnék.

Ez azt jelenti számomra, hogy a kedvezmény összegét fel is emésztik kb. az újabb hűségidő/kb. 22 hónap/ alatt megemelt havi díjak. Onnantól kezdve viszont az emelt díjak már az Önök plusz hasznát képezik.

Összegezve egyszerűen nem értem hol itt a kedvezmény??? Nyílván annak csábító lehet aki egy összegben nem tudja az újabb készüléket megvenni. 

Várom válaszukat!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @Pintér Balázs,

Köszönjük hűségedet és bizalmadat, amit hosszú évek óta tanúsítasz felénk! Nagyra értékeljük, hogy velünk vagy.:)

Megértjük, hogy a készülékkedvezmények feltételei és az aktuális díjcsomagok folyamatosan változnak, és ez néha zavart okozhat. Tisztában vagyunk vele, hogy az árak közötti különbségek kellemetlenséget okozhatnak. Az aktuális promócióban elérhető díjcsomagjainkra van lehetőség hűségidőt vállalni, a korábbiakra nem. 

Javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik örömmel átnézik a számláidat és a jelenlegi díjcsomagodat. Együtt biztosan találtok olyan megoldást, amely egy kedvezőbb, esetleg olcsóbb díjcsomag formájában fedezi az általad használt szolgáltatásokat. Így az ahhoz kikalkulált készülékkedvezmény mellett a havidíjad nem vagy csak minimálisan változna, miközben továbbra is élvezheted a megszokott előnyöket.

Bízunk benne, hogy ez a lehetőség segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást, és továbbra is elégedett ügyfelünk maradsz! ^Oszkár

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...