Brunnentaler Posztolva ekkor: 2025. december 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2025. december 8. Sziasztok! Tudja valaki miért nem lehet egy műsor elejére tekerése után a vége felé tekerni? “gyors előre tekerés nem lehetséges” ezt írja ki. köszi előre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2025. december 10. Telekom Megosztás Posztolva: 2025. december 10. Kedves Brunnentaler! Ez a funkció néhány csatorna vagy műsor esetében nem elérhető. Bizonyos csatornákon a visszatekert adást nem lehet előre tekerni – az élő TV-re persze bármikor visszaugorhatsz. A tartalomtulajdonosi korlátokról további információt itt érsz el. Kérdés esetén, keress minket bátran a jövőben is! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: január 6. Szerző Megosztás Posztolva: január 6. Ekkor: 2025. 12. 10. at 9:21, Telekom szakértő írta: Kedves Brunnentaler! Ez a funkció néhány csatorna vagy műsor esetében nem elérhető. Bizonyos csatornákon a visszatekert adást nem lehet előre tekerni – az élő TV-re persze bármikor visszaugorhatsz. A tartalomtulajdonosi korlátokról további információt itt érsz el. Kérdés esetén, keress minket bátran a jövőben is! ^Szilvi Kedves Szakértő! De ez miért van? Pl. az, hogy az RTL-t nézve, majd a műsor elejére tekerve már nem lehet a vége felé tekerni csak az elő adásra? Sőt ha épp közben véget ér az adás akkor önmagától visszalép az élő adásra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: január 7. Telekom Megosztás Posztolva: január 7. Szia @Brunnentaler, Csak egy csatornánál jelenik meg ez a jelenség? ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: január 9. Szerző Megosztás Posztolva: január 9. Ekkor: 2026. 01. 07. at 13:18, Telekom szakértő írta: Szia @Brunnentaler, Csak egy csatornánál jelenik meg ez a jelenség? ^Oszkár hááát leginkább RTL Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: január 9. Telekom Megosztás Posztolva: január 9. Kedves @Brunnentaler! Sajnos igen, az RTL pont egy ilyen csatorna, amire a fentebb írt válaszunk vonatkozik. 😕Ha megnyitod a linket, az a szürke előretekerés ikon áthúzva jelzi, hogy mely csatornák esetében nem elérhető ez a funkció. Erre sajnos ráhatásunk nincs, a csatornák tulajdonosai döntenek így. ^Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hoda Posztolva: január 14. Megosztás Posztolva: január 14. (szerkesztve) Kedves Brunnentaler! Beletaláltál az én problémámba, ami felettébb bosszant. A T hivatkozik itt tartalomtulajdonosi korlátozásról. Akkor kérdezem én: az előző beltérinél, ami egyébként ebből a szempontból (is) kenterbe veri az újat, miért nem okozott ez problémát? Ott lehetett minden további nélkül tekergetni minden irányba. Én már bánom, hogy lecseréltem és komolyan úgy érzem, hogy ezzel a Telekom bepalizott. Elmondták, hogy az új box így sokkal jobb, meg úgy gyorsabb, meg korszerűbb. Hát elmondom, hogy az előzőhöz képest egy ********, egy óriási visszalépés minden szempontból. A fennt leírt hátrányokon kívül lassú, nehézkes a menürendszere, EPG-nél nincs betekintő ablak az adott élő műsorba ablak. Szóval egy katasztrófa. Sokat szidtuk az előző beltériket és látszott a törekvés szolgáltatói oldalon, hogy jobbá tegyék, mert frissítésről frissítésre megjelentek olyan dolgok, amit a fórumozók javasoltak. De most nem igazán látszik ez az igyekezet. Még az is lehet, hogy ezért keresek más tv szolgáltatót. Szerkesztve ekkor: január 14. Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: január 14. Telekom Megosztás Posztolva: január 14. Szia Hoda! A PVR, vagy Personal Video Recorder egy speciális beltéri egységhez (set-top box) van kötve, amely beépített merevlemezzel rendelkezik. Amikor rögzítesz egy műsort, az közvetlenül erre a merevlemezre kerül. Teljes mértékben te irányítod a felvételeket, és nincs szükség internetkapcsolatra a visszanézéshez, miután a rögzítés megtörtént. A tárolókapacitás viszont korlátozott és a felvételeket nem érheted el máshonnan. A Record &Go esetén amikor rögzítesz egy műsort, az nem a te eszközödre, hanem egy távoli szerverre, vagyis a "felhőbe" kerül. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a felvételeket bármilyen kompatibilis eszközről (például okostelefonról, tabletről, számítógépről vagy okostévéről) elérheted és visszanézheted, amennyiben van internetkapcsolatod. Vannak olyan műsorok (jellemzően sportközvetítések), melyeknél a jogok nem terjednek ki az online platformokon történő műsor továbbításra ez tőlünk független működés, nincs ráhatásunk. Folyamatosan fejlesztejük szolgáltatásainkat és az eszközparkot is, kérjük, mindig végezd el a frissítéseket, reméljük, hogy hamarosan megszokod és szívesen használod majd ezeket is. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 1 órája Szerző Megosztás Posztolva: 1 órája Ekkor: 2026. 01. 14. at 13:11, Telekom szakértő írta: Szia Hoda! A PVR, vagy Personal Video Recorder egy speciális beltéri egységhez (set-top box) van kötve, amely beépített merevlemezzel rendelkezik. Amikor rögzítesz egy műsort, az közvetlenül erre a merevlemezre kerül. Teljes mértékben te irányítod a felvételeket, és nincs szükség internetkapcsolatra a visszanézéshez, miután a rögzítés megtörtént. A tárolókapacitás viszont korlátozott és a felvételeket nem érheted el máshonnan. A Record &Go esetén amikor rögzítesz egy műsort, az nem a te eszközödre, hanem egy távoli szerverre, vagyis a "felhőbe" kerül. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a felvételeket bármilyen kompatibilis eszközről (például okostelefonról, tabletről, számítógépről vagy okostévéről) elérheted és visszanézheted, amennyiben van internetkapcsolatod. Vannak olyan műsorok (jellemzően sportközvetítések), melyeknél a jogok nem terjednek ki az online platformokon történő műsor továbbításra ez tőlünk független működés, nincs ráhatásunk. Folyamatosan fejlesztejük szolgáltatásainkat és az eszközparkot is, kérjük, mindig végezd el a frissítéseket, reméljük, hogy hamarosan megszokod és szívesen használod majd ezeket is. ^Kata Igen, ez igaz de sajnos pont ezért a Record & Go sajnos ebben a formában használhatatlan. Illetve nem is a Record & Go-val van probléma hanem sokkal inkább az archiv tv-vel. Van egy adás, mondjuk megállítom, kimegyek intézek ezt azt, visszamegyke a tv-hez mondjuk 15 perc múlva, elindítom nézem az adást és jön a meglepetés amikor a végéhez ér az élő adás (amikor én még 15 perccel odébb vagyok) egyszer csak beugrik az élőre.... Holott én még nézném azt amit megállítottam.... Arról már nem is beszélek, hogy a box tök új, de sokszor elmegy a hang kb 5-10 mp-re, az EPG tök lassú, kb 4-5 mp-et várni kell mire bejön maga a műsorújság... Hogy lehet az, hogy az IPTV boxon ez 1 mp alatt bejött? Azért ez az android boxos cucc már jópár éve elérhető, hogy lehet az, hogy még mindig ilyen hibákkal teli? Senki se teszteli ezeket? Azért kérdezem mert ezen hibák 99%-a kijön kb 2 óra tv-zés után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 1 órája Szerző Megosztás Posztolva: 1 órája Ekkor: 2026. 01. 14. at 11:20, Hoda írta: Kedves Brunnentaler! Beletaláltál az én problémámba, ami felettébb bosszant. A T hivatkozik itt tartalomtulajdonosi korlátozásról. Akkor kérdezem én: az előző beltérinél, ami egyébként ebből a szempontból (is) kenterbe veri az újat, miért nem okozott ez problémát? Ott lehetett minden további nélkül tekergetni minden irányba. Én már bánom, hogy lecseréltem és komolyan úgy érzem, hogy ezzel a Telekom bepalizott. Elmondták, hogy az új box így sokkal jobb, meg úgy gyorsabb, meg korszerűbb. Hát elmondom, hogy az előzőhöz képest egy ********, egy óriási visszalépés minden szempontból. A fennt leírt hátrányokon kívül lassú, nehézkes a menürendszere, EPG-nél nincs betekintő ablak az adott élő műsorba ablak. Szóval egy katasztrófa. Sokat szidtuk az előző beltériket és látszott a törekvés szolgáltatói oldalon, hogy jobbá tegyék, mert frissítésről frissítésre megjelentek olyan dolgok, amit a fórumozók javasoltak. De most nem igazán látszik ez az igyekezet. Még az is lehet, hogy ezért keresek más tv szolgáltatót. egyetértek, én sokáig nem váltottam IPTV-ről, most is csak azért tettem meg mert az IPTV már tényleg lecserélődött ( a múltkor is amikor behalt, már egy más által leadott boxot kaptunk). Azt hittem az évek alatt azért alap működési bosszantó dolgokat sikerült javítani. Lassú, a műsor közben tekerés még ha engedi a rendszer akkor se tökéletes, a hang elmegy aztán visszajön de hangosabb, lefagy nem reagál semmire se stb... :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brunnentaler
Sziasztok!
Tudja valaki miért nem lehet egy műsor elejére tekerése után a vége felé tekerni?
“gyors előre tekerés nem lehetséges” ezt írja ki.
köszi előre is
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.