Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Segédoszlop

petkov

Kérdés

Tiszteletem!

Új bekötés volt és több optikai légkábelt keresztül húztak az ingatlanom légterén a tudtom nélkül a nyeles telken keresztül megközelíthető hátsó szomszédokhoz. Segédoszloppal megoldható lenne, hogy a vezeték ne érintse az ingatlanomat, ne azon keresztül legyen elvezetve.

Az lenne a kérdésem, hogy ezen problémámra milyen módon lehet rendezni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Tisztelt Tamas56!

Kérdéseidre a válasz:

Nem sajnálom a szomszédoktól az optikai netet, nem erről van szó  (én nem kapok, mert nem vagyok Telekom ügyfél) Egyáltalán nem rossz a viszony.

Értékcsökkenés az ingatlanban. A telek azon területére nem lehet így építkezni, magasba nyúló fát ültetni és még lehetne sorolni.

Segédoszloppal megoldható lenne, hogy a vezeték ne érintse az ingatlanomat, ne érjen kár és a szomszédoknak is lenne internet. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Igen ezt nevezik rossz szomszédságnak. Az én telkem is többet érne ha 5km sugarú körben egyetlen szomszédom sem lenne itt Bp belvárosában.

"nyeles telken keresztül" ez valami keskeny kocsibejárónak tűnik. Úgyse építhetsz oda 50m magas házat. Gondolom 4m magasan húzták, addig egy teherautó magassága sem ér fel..

Oszlopállítás meg ~milliókba kerül +több hónap engedélyeztetés. Ezt ráterhelnék a szomszédodra.  Biztos megköszönné.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...