Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hogyan tudom megoldani, hogy ne személyesen kelljen adategyeztetésre menni?

H.Tibor

Kérdés

Egészen idén január 7. -éig nem volt gond vele, online sikeresen ment.
Idén viszont elkezdődött a móka, az nap még család első 4 készülékét sikeresen aktiváltam az adataimmal,
majd fennmaradt 2 készülékre már nem engedte, se onlinen, se telefonos hívással, fáradjak be személyesen.
Másnap 30km kitérőt kellet ez miatt tennem, de bármi azonosítás nélkül sikeres megcsinálták, csak a 2 számot kellet bediktálni.
Most az utolsó kártya éves adategyeztetése közeleg, de szintén vissza dobta adatvédelmi okokra hivatkozva.
Chates kolléga se volt ép segítőkész...
"Sajnos mi is azt látjuk a rendszerben, hogy biztosnági okokból csak személyesen végezhető el az egyeztetés 🙁
Megértjük, hogy ilyen távolságnál ez egy kellemetlen helyzet, de fontos, hogy ez elsősorban az ügyféladatok védeelmének érdekében történik."
Hogy milyen adatvédelemre hivatkozik mikor DÁP -al hitelesítem magam bejelentkezéskor... 🤷‍♂️
Van valami módja, hogy a felesleges utazgatást elkerüljem, ha már a jól megközelíthető T pontok megszűntek?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
12 órája, Telekom szakértő írta:

Sia @H.Tibor! Sajnáljuk a kellemetlenséget! Kérjük, hogy keress minket Facebook Messenger (m.me/TelekomHU) oldalunkon, ahol utánanézünk a lehetőségeknek. Együttműködésedet köszönjük! ^Lia 

Megtörtént, ott kaptam válasznak:

"Sajnos mi is azt látjuk a rendszerben, hogy biztosnági okokból csak személyesen végezhető el az egyeztetés 🙁

Megértjük, hogy ilyen távolságnál ez egy kellemetlen helyzet, de fontos, hogy ez elsősorban az ügyféladatok védeelmének érdekében történik."

Vagy is, hogy továbbra is, majd utazzak el személyesen adategyeztetésre.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...