Ugrás a tartalomhoz

AI és visszahívások

Ajánlott posztok

Az egész rendszer hagy - enyhén kifejezve - némi kivánnivalót maga után! 

1. Vanda. MI A FR.CNAK?! Beszédhibás vagyok. A gép nem érti meg erre bontja a vonalat! Ez nem túl nagy ügyfélközpontúság! Nem emaileket akarok írni, nem chatelni akarok, hanem hús vér embert, akinek elmondhatom a  gondom! Túl nagy kérés?! Erre beszélgessek egy hlye ai géppel aki nem érzi át a helyzetem és nem tud segíteni!

2. A visszahívások.

Visszahívást kértem a Telekomtól. Vagyis TUDTA ki vagyok, aki hív és  és milyen számról hívom. Első kérdése mégis az volt hogy milyen számról van szó. Én: Amiről telefonálok. Erre a nő: Elmondaná?
Ekkor már gyanút fogtam. De bediktáltam. Elmondtam a gondom. Azt mondja mi a nevem. Én: Visszahívást kértem, önöknél vagyok regisztrálva és nem tudja a nevem?! Erre ő: kivel beszélek? Erre letettem. Blokkoltam is meg minden. BIZTOSAN CSALÁS! BE SE MUTATKOZOTT, HALLATSZOTT H SZOBÁBÓL TELEFONÁL. ÉS AZT SE MONDTA HOGY A HÍVÁST RÖGZÍTIK.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• Telekom

Szia @Elégedetlen! Sajnáljuk a kellemetlen élményt! Szeretnénk segíteni, hogy a jövőben gördülékenyebb legyen a kapcsolatfelvételünk:

• Vanda és az ügyintéző: Digitális asszisztensünk segít a gyors irányításban, de ha inkább hús-vér munkatárssal beszélnél, javasoljuk, hogy keress minket Facebook Messengeren: m.me/TelekomHU (itt nincs Vanda).
  • Adategyeztetés: Bár mi hívtunk vissza, a te biztonságod és a szigorú adatvédelmi szabályok (GDPR) miatt kötelességünk azonosítani a hívó felet, mielőtt az előfizetésről beszélnénk. Ezért kértük a nevedet és a számodat.
  • Kiszolgálás minősége: A hiányos bemutatkozásért és a zavaró zajért szívből elnézést kérünk. Ez távol áll a tőlünk elvárható színvonaltól, így az esetet belsőleg javítjuk, hogy a jövőben csakis professzionális és megnyugtató kiszolgálásban legyen részed.

Köszönjük a visszajelzésedet, amiből tanulunk! ^Lia

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...