Elégedetlen Posztolva ekkor: 9 órája Megosztás Posztolva ekkor: 9 órája Az egész rendszer hagy - enyhén kifejezve - némi kivánnivalót maga után! 1. Vanda. MI A FR.CNAK?! Beszédhibás vagyok. A gép nem érti meg erre bontja a vonalat! Ez nem túl nagy ügyfélközpontúság! Nem emaileket akarok írni, nem chatelni akarok, hanem hús vér embert, akinek elmondhatom a gondom! Túl nagy kérés?! Erre beszélgessek egy hlye ai géppel aki nem érzi át a helyzetem és nem tud segíteni! 2. A visszahívások. Visszahívást kértem a Telekomtól. Vagyis TUDTA ki vagyok, aki hív és és milyen számról hívom. Első kérdése mégis az volt hogy milyen számról van szó. Én: Amiről telefonálok. Erre a nő: Elmondaná? Ekkor már gyanút fogtam. De bediktáltam. Elmondtam a gondom. Azt mondja mi a nevem. Én: Visszahívást kértem, önöknél vagyok regisztrálva és nem tudja a nevem?! Erre ő: kivel beszélek? Erre letettem. Blokkoltam is meg minden. BIZTOSAN CSALÁS! BE SE MUTATKOZOTT, HALLATSZOTT H SZOBÁBÓL TELEFONÁL. ÉS AZT SE MONDTA HOGY A HÍVÁST RÖGZÍTIK. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 6 órája Telekom Megosztás Posztolva: 6 órája Szia @Elégedetlen! Sajnáljuk a kellemetlen élményt! Szeretnénk segíteni, hogy a jövőben gördülékenyebb legyen a kapcsolatfelvételünk: Vanda és az ügyintéző: Digitális asszisztensünk segít a gyors irányításban, de ha inkább hús-vér munkatárssal beszélnél, javasoljuk, hogy keress minket Facebook Messengeren: m.me/TelekomHU (itt nincs Vanda). Adategyeztetés: Bár mi hívtunk vissza, a te biztonságod és a szigorú adatvédelmi szabályok (GDPR) miatt kötelességünk azonosítani a hívó felet, mielőtt az előfizetésről beszélnénk. Ezért kértük a nevedet és a számodat. Kiszolgálás minősége: A hiányos bemutatkozásért és a zavaró zajért szívből elnézést kérünk. Ez távol áll a tőlünk elvárható színvonaltól, így az esetet belsőleg javítjuk, hogy a jövőben csakis professzionális és megnyugtató kiszolgálásban legyen részed. Köszönjük a visszajelzésedet, amiből tanulunk! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.